5 nattliga tankar

5 nattliga tankar

05.10.2017

Klockan är 3 på natten och jag ligger tokvaken och kan inte somna om. Arthur sussar och snarkar bredvid mig. Jag tänkte att jag kanske kan skriva mig trött? Man kan alltid försöka.

Jag ligger och tänker på allt från himmel till jord. Bland annat dessa saker är i mina tankar.

1. Vi hade återträff med föräldra-gruppen på rådgivningen ikväll. Vi pratade bland annat om förlossningen och babytiden. Nu ligger jag och funderar på om jag skrämt upp folk i onödan med min förlossningsberättelse. Men det var ju så det var, inget bortlämnat och inget tillagt. Men allt det där och en 9 månaders graviditet är så värt det. Min mysiga bebis är så mycket kärlek som jag skulle gå genom vad som helst för. Det är så mycket större.

2. Vi ska måla uthus och bastu och jag funderar över den perfekta kulören. Antagligen får huset samma kulör senare. Just nu är huset blekt solgult. Ljust grått eller mellangrått som slår lite i blått?

3. Jag har hittat den perfekta rejäla sport-bh:n som också är amningsvänlig. Pratar om denna (adlink). Jag hade trott att jag skulle bli tvungen att tillverka denna, men så plötsligt står den där framför mina ögon, den perfekta sport-bh:n för en tränande mamma vars unge vill äta ofta. Kanske jag klickar hem den imorgon, måste bara intala mig att den är värd priset. Lutar stark mot att den är det.

4. Sen funderar jag över allt stort och smått som hänt och händer i världen, allt från förintelsen och besöket till koncentrationslägren vi gjorde i gymnasiet till skövling av regnskogar och människors liv på varmare orter.

5. Jag är lycklig. Jag är inte sprudlande glad och jag känner inte att lyckan är något jag uppnått. Men nåt jag väljer att vara, de flesta dagar. Livet här och nu är rätt så fantastiskt. Jag har en älskad man borta på arbetsresa men som jag väntar hem imorgon. Jag har världens mysigaste bebis som jag bara väntar på att få gosa med direkt han vaknar imorgon. Jag känner rädsla för att något ska hända dem jag älskar mest men samtidigt är jag också väldigt trygg. Trygg, skör, älskad, tacksam och lycklig.

Underbar utsikt över stranden

Sånt i mitt huvud just nu. Nu har jag blivit så trött att jag ska sova vidare. Tänker drömma om platsen på bilden, kanske den vackraste plats jag någonsin varit på. En öde ö i Filippinerna med de allra bästa kitevindarna.

2 reaktioner på ”5 nattliga tankar

  1. Jag låg också vaken till 02 inatt och upptäckte då att det var fullmåne exakt igårkväll. Så kanske kände vi av det… :)

    1. Lina skriver:

      Aha, kanske det var därför! Såg att flera andra också kommenterat att de var vakna så månne det finns ett samband.. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Häng med på Facebook!

Följ med!

I samarbete med


Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen