Familjesemester i Helsingfors och Tallinn

Familjesemester i Helsingfors och Tallinn

01.05.2018

Det blev så tyst här på bloggen. Jag har varit datorfri eftersom vi drog till Helsingfors och Tallinn på fredag morgon, kom tillbaka till Helsingfors i söndags och åker hemåt idag igen. Jonathan hade ett möte här igår så vi gjorde en liten familjesemester av det hela.

Vi har haft sån lyx med hotellsängar och hotellmorgonmål och så har vi hunnit vara mycket med vänner; ett kompispar joinade till Tallinn och i Helsingfors har vi firat vappen och träffat inte bara en utan två nyfödda bebisar som kommit till världen.

Nu är vi på väg hemåt igen med bil (hade bil för jag var tvungen att ta ett varv till ikea också). Det är alltid lika kul att resa men det ska också bli riktigt skönt att komma hem igen.

Helsingfors har ni sett förr men jag ska skriva mera om vackra Tallin för jag har ungefär tusen bilder på mitt minneskort.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

En reaktion på ”Familjesemester i Helsingfors och Tallinn

  1. Lone skriver:

    Ser fram til å se bilder fra Tallin! Det er en by jeg har sett lite fra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen