Framme på Mallorca

Framme på Mallorca

10.11.2017

Hej från Mallorca. Jag är inte helt säker på att alla passagerare på planet håller med om att Arthur är världens bästa bebis, det är ännu oklart. Men flyget gick bra, det var bara lite tråkigt när vi var försenade en timme och skulle vänta där på att lyfta, inklämda mellan alla människor, utan AC. Stigningen och landningen var inga problem alls när vi matade honom på samma gång.

Men nu är vi framme och fick äntligen träffa Linda, Niklas och barnen igen. Jag och Linda är barndomskompisar från när vi var riktigt små och vi har alltid hängt ihop. Så roligt att se hur de bor här. Bara två kvarter ner från lägenheten ligger stranden och den fina strandpromenaden. Där promenerade och hängde vi igår. Så otroligt vackert och så skönt med sand mellan tårna!

Barnen har verkligen den vackraste sandlådan.

Vädret är som en halvbra sommardag hemma. Idag ska jag ta på mig shorts har jag bestämt, för det blir ändå så varmt när solen kommer fram. Vi tänkte åka in till centrum av Palma idag och se oss omkring lite. Jag har varit på Mallorca förr men aldrig inne i Palma.

Vill ni se flera bilder är det bäst på instastories där jag är ganska aktiv. @linabjorkskog heter jag där.

Hoppas ni alla får en fin fredag!

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

4 reaktioner på ”Framme på Mallorca

 1. Magnus skog skriver:

  Om du vill kitesurfa finns det ett bra ställe Pollensa bukten ligger vid Alcudia också värt att besöka även Valdemossa hoppas ni får trevligt

  1. Lina skriver:

   Tack för tips! Vi kom förbi där då kitesurfarna var ute, men vi hade ingen utrustning med denna gång. Synd! Valdemossa kollade vi också in!

 2. Sarah skriver:

  Oj så mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen