Roadtrip på Mallorca

Roadtrip på Mallorca

13.11.2017

Hej igen! Vi njuter av värmen och semestern. I lördags gjorde vi vandringen jag och Linda tillsammans med tre andra trevliga tjejer, och den vandringen tänkte jag berätta mera om i ett annat inlägg. Men det blev en superhärlig dag med många timmar i vandringsskorna.

Igår förmiddags har vi firat farsdag hos våra vänner, chillat och spelat tennis i solen. Det var riktigt varmt nere vid poolen. Sen hoppade vi tre i bilen för en liten roadtrip runt ön. Vi stannade till i Valldemossa, åkte vidare till Deia och är nu i Port de Soller. Här njöt vi av en fantastisk middag igår på restaurangen So Caprichos. Jag åt lamm och Jonathan grillade sin oxfilé vid bordet. Arthur sov hela tiden i vagnen bredvid, och vaknade upp lagom till notan. Han var lite sjuk i början av resan men är äntligen sig själv igen.

Vi hittade ett prisvärt hotell sista minuten (hotell Miramar) med balkong och utsikt över hamnen. Så fantastiskt att vakna upp till denna utsikt.

Arthur som blev 6 månader igår!

Idag kör vi vidare och ska se vad vi hittar på vägen. I alla fall Port de Sa Calobra ska vi kolla in, och några ställen på sydöstkusten. Hittar vi nåt vackert tar vi kanske en hotellnatt till. Det är ju lågsäsong nu så man hittar alltid nåt. Sen är det hemfärd igen på onsdag, men innan det ska vi njuta lite till!

Jag har fler fina bilder att visa men vill redigera dem först så jag skriver säkert fler inlägg senare.

Hoppas du som läser får en fin vecka!

4 reaktioner på ”Roadtrip på Mallorca

 1. Magnus Skog skriver:

  Är det kallt på Mallorca i november ? Gissar på 18 grader Det finns inte bara badstränder där kul att ni hittar andra fina platser

  1. Lina skriver:

   Ja, det var strax under 20 grader som varmast. Ibland nere till 14. Det fanns så mycket vackert! :)

 2. Ann-Christin Snellman skriver:

  Är grottorna öppna nå nu?

  1. Lina skriver:

   Vi var aldrig och kolla denna gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Häng med på Facebook!

Följ med!

I samarbete med


Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen