15 snygga träningstights till vårträningarna

15 snygga träningstights till vårträningarna

17.03.2017

Just nu har jag 3 par träningstights i garderoben som jag kan använda som gravid. Alla andra, många av mina favorittights, är på tok för små och klämmer åt på magen. Däremot drömmer jag mig gärna bort till vad jag ska lägga på benen när bebben är ute. Jag älskar ju färg och tycker inte det finns något som piggar upp ett träningspass som ett par riktigt snygga och färgglada träningstights.

Jag kikade runt på nätet bland alla härliga träningstights, och valde ut 15 härliga vårtights som jag tyckte var så snygga så de behövde visas upp. Gemensamt för dem alla är att de är färgglada tights som ger träningsmotivation, eller helt enkelt gör mig glad på något sätt.

15 snyggaste vårtightsen

Priserna varierar från allt mellan 23,90 till 149,90 €, vissa av tightsen på rea. Alla länkar är affiliatelänkar.

7 färgglada / blockade träningstights

träningstights

8 blommiga / mönstrade träningstights

träningstights

Själv älskar jag speciellt de turkosa från Kari Traa och de blommiga Bluebell från BLACC.

Det är ju inte kläderna som gör träningen, men just nu när vädret är regnigt och grått och jag laddar upp för styrketräning så skulle ett par rosa, blommiga tights höja motivationen några grader i alla fall.

Ha en riktigt bra fredag! Blir det någon fredagsfys för dig idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Häng med på Facebook!

Följ med!

I samarbete med


Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen