Jag öppnar upp PT-online försiktigt igen

Jag öppnar upp PT-online försiktigt igen

09.02.2018

Under mammaledigheten sen april förra året har jag varit helt ledig från mitt jobb som egenföretagande PT/fysioterapeut. Med helt ledig menar jag att jag inte tagit emot kunder IRL eller online, eftersom det är förbjudet att jobba när jag får mammapeng från FPA. Mitt företag har rullat på i bakgrunden, men själv har jag inte jobbat förutom deklarerat, svarat på mail och sånt. Och bloggat, men det räknar jag inte riktigt som mitt jobb ändå. Nu i februari ändrar däremot min mammaledighet till vårdledighet, och det medför vissa förändringar.

Jag kommer fortsättningsvis att vara hemma, Arthur kommer alltså inte att börja på dagis, men jag ska testa att jobba hemifrån vissa dagar. Som vårdledig får man mycket sämre peng i handen än tidigare men däremot får man jobba hur mycket som helst så länge barnet inte är i dagis.

Planen är alltså att jag öppnar min PT-online igen från och med nästa vecka, men för att testa hur det går kommer jag att vara mycket begränsad till hur många kunder jag tar emot. Är du intresserad av att få personliga träningsprogram via min PT-online så skicka därför in ett mail till mig på lina.bjorkskog@gmail.com så kan vi hitta ett passande startdatum. Visst kan man också gå in och beställa direkt som tidigare men det kan hända man får vänta lite på sina program i såna fall.

Så jag tänkte testa så här och se hur det går. Blir det för stressigt så jag inte kan fokusera på Arthur så kommer jag att backa. Att han har det bra hemma är ändå det viktigaste. Men fortsätter han sova som tidigare har jag ungefär 2-3 timmar på mig per dag som jag kan ägna åt jobb.

pt-online vårdledig

Mitt kontor med dator, telefon och babyvakt.

Det känns spännande och bra med lite förändring. Jag är så taggad på att få dela med mig av lite rörelseglädje igen. Har massor av idéer jag vill genomföra – bara tiden skulle finnas där. En av dem är att skapa alla övningar som video istället för endast bildserier. Sånt kräver massor av tid att få ihop. Men vilken lyx jag skaffat åt mig ändå att kunna jobba hemifrån när jag vill!

PS. Mina 14-veckors program Kickstart Challenge kan man fortfarande beställa när som helst liksom tidigare.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen