Maxar träningen med ny pulsklocka

Maxar träningen med ny pulsklocka

08.12.2017

Inlägget innehåller en bloggåva

Tiden när Arthur sover är nästan helig känns det som. Då ska det maxas. Ofta blir det en promenad på förmiddagen om han sover i vagnen, och ibland hinner jag ännu duscha, äta och blogga innan han vaknar. Ibland blir det istället att jag prioriterar att vila om det behövs. Nästan alltid försöker jag hinna så mycket som möjligt innan han vaknar. Men så hinner jag nästan alltid börja sakna honom igen när han sover länge, och när han precis vaknat är han så varm och gosig. Som jag njuter just då!

De senaste dagarna har jag maxat på rätt så bra under tiden när han sover. Jag har promenerat och sprungit ihop snart 70 000 steg och 55 kilometer under veckan. Mitt mål ligger på 10 000 steg per dag. Det behöver inte vara motion utan i lördags samlade jag ihop 13 000 steg  bara genom att greja på hemma och underhålla Arthur. Min nya pulsklocka TomTom Spark 3 Cardio (pressutskick) piper när målet är nått.

Klockan har blivit en stor favorit och den hänger på min arm konstant. Den mäter hela tiden min aktiviteten och i appen på telefonen kan jag kolla hurudan fysisk ålder jag har och försöka förbättra den genom att samla poäng med motion. Den tipsar hurudan träning jag ska göra för att träna kroppen yngre. Man behöver inget pulsbälte för den mäter hela tiden pulsen från handleden, och det verkar funka bättre än förväntat faktiskt. Ett annat plus är att den är riktigt enkel att använda med tydliga knappar. Enda nackdelen är utseendet som jag tycker är lite tråkigt, men å andra sidan passar den ju också till allt.

Jag diggar alltså nya klockan och det betyder att min gamla Suunto Ambit 3 är till salu! Ifall någon vill ge som julklapp? Det är en vit tjejmodell i bra skick med stor urtavla (klicka på länken för bild och info). En fantastisk klocka som har allt, men som fick ge vika för en snäppet smidigare klocka.

Ha en fin fredag, önskar en färdigtränad jag och en glad Bubi!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 reaktioner på ”Maxar träningen med ny pulsklocka

  1. Linn skriver:

    Jag är intresserad av din gamla pulsklocka! Maila mig gärna om vad du tänker dig för pris om den inte redan blivit såld.

    1. Lina skriver:

      Jag skickar till din mail!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen