Min träning i graviditetsvecka 33

Min träning i graviditetsvecka 33

14.03.2017

Jag väntar varje vecka på den där vändningen som folk brukar prata om, när man blir trött på att vara gravid och bara vill få det överstökat. Men än så länge har den där vändningen inte dykt upp så jag fortsätter njuta så länge det varar.

Visst har jag vissa störande symptom nu och då (läs: reflux, trötthet, humörsvängningar). Vissa dagar mer, vissa mindre. Det är enormt viktigt med regelbundna mattider för att ha koll över mig själv. Men annars känner jag mig som vanligt, om det inte vore för den enorma magen. Jag får en liten chock varje gång jag ser mig i spegeln, men jag älskar den.

Babyn mår också bra, och så länge som han mår bra så tänker jag fortsätta träna som vanligt. Träningen varierar varje vecka eftersom jag ju inte har något schema utan tränar det jag har lust för. Ibland är jag så trött att jag inte orkar träna alls, och det tar jag absolut inget problem av. Men ungefär så här har jag tränat/tänker jag träna den här veckan:

  • Måndag: Gravidyoga hemma
  • Tisdag: Styrketräning
  • Onsdag: Simning
  • Torsdag: Vila
  • Fredag: Styrketräning
  • Lördag: Promenad / yoga
  • Söndag: Promenad / vila

vecka33träning

Inga hårda pass, men sån träning som kroppen mår bra av.

vecka33träning

Och kan man faktiskt träna med skivstång i vecka 33, kanske någon undrar över. Jag undrar bara: varför inte?! Jag använder ju väldigt lätta vikter… Jag mår bra, kroppen gillar träningen och förstås det viktigaste av allt – babyn mår också bra och växer som han ska. Så vi fortsätter på samma sätt, och håller tummarna för att den där vändningen inte kommer på länge ännu.

PS. Ja, jag vet att kombon med långa strumpor och tights inte är så snyggt – men nu får ni tyvärr leva med den synen.

En reaktion på ”Min träning i graviditetsvecka 33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Häng med på Facebook!

Följ med!

I samarbete med


Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen