Om att våga ta betalt

Om att våga ta betalt

11.03.2018

Detta inlägg kan ses som reklam för mina egna produkter. 

Hej från mig denna sköna söndag. Vet ni vad jag precis gjort som jag är riktigt stolt över?

Jo, jag har höjt mina priser för individuell PT-online. Jag tycker det är svårt med prissättning och vill inte ta för mycket betalt. Men jag har väldigt bra tjänst jag erbjuder med många nöjda användare som tränar så duktigt själva. Jag behöver räkna på hur mycket tid jag sätter ner på varje kund och känna att tiden motsvarar priset rätt. Och måste tillägga att jag blev inspirerad på kvinnodagen att våga ta betalt för det jag gör. Efter en vecka med gnällig bebis där jag inte hade så mycket tid för jobb så kände jag att jag måste värdesätta tiden jag lägger ner lite bättre. Så jag hinner med allt jag vill göra.

individuell personlig träning online

Annars har vi en lugn söndag efter intensiv vecka. Tänderna börjar äntligen bli bättre och Arthur är nöjdare. Bra fredagsträning och dejt med mannen förgyllde fredagen. Igår målade jag klart sista väggarna i huset och så hade vi vänner över på pizza och bastu. Snart väntar babysim vilket alltid är en lika mysigt avslut på veckan.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 reaktioner på ”Om att våga ta betalt

  1. Kugge skriver:

    Hurra, bra gjort! Jag som använt mig av dina tjänster tyckte ju själv också att det var otroligt billigt så det här är mer än rätt. Du sysslar ju ändå inte med välgörenhet! :)

    1. Lina skriver:

      Tack Kugge! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen