Redo på startlinjen

Redo på startlinjen

01.05.2017

Vad tror ni händer först; öppet vatten eller babyn?

IMG_20170501_165122_890

Det börjar kännas så nära nu. Inatt trodde jag det var dags, men det visade sig vara falskt alarm och bara förvärkar. Varje dag går jag och letar efter tecken och väntar på att nåt ska hända. Magen känns så ofantligt stor och i vägen just nu, så ju tidigare något börjar hända, desto bättre. Jag har ställt in mig mentalt på att föda nu, även om det hela ännu känns overkligt. Jag behövde ju nog de där 9 månaderna för att vänja mig vid tanken på att bli mamma. Men nu, snart så! Nu är det svårt att tänka på något annat än förlossningen.

Idag har jag promenerat och krattat gården, allt för att något ska börja hända. Jonathan håller på fixar med båten. Jag försöker också vila tillräckligt och äta bra, så jag är redo om något kör igång. Jag jämför det lite med en kitesurfingtävling eller ett löplopp – klart man måste vara redo och utvilad när starten sen går!

Så vi väntar och ser vem som hinner först, det öppna vattnet eller babyn. Jag hoppas förstås på båda, så snabbt som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Häng med på Facebook!

Följ med!

I samarbete med


Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen