Rolig SUP-träning.

Rolig SUP-träning.

31.03.2014

Det är alltid lika skönt att avsluta veckan med SUP-träning. Även om jag själv står på bassängkanten och instruerar så är det roligt att se hur deltagarna kämpar på brädorna. Jag kan inte sätta fingret på vad det är med SUP-träningen som är så speciellt, men jag har alltid en superbra feeling efter träningspassen. Jag väntar tills vi flyttar passen utomhus i maj, för det tror jag blir ännu bättre.

Sup träning

Hade tänkt skriva mera, men nu håller jag på somna och märker att klockan slagit måndag redan, så nu är det definitivt dags att ta natt!

2 reaktioner på ”Rolig SUP-träning.

  1. Emma myreklint skriver:

    Vart kör du sup? :)

    1. Lina skriver:

      I detta inlägg höll jag ledda SUP-pass i Helsingfors. I nuläget paddlar jag hemma på vårt nya ställe :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Häng med på Facebook!

Följ med!

I samarbete med


Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen