Test av Ergobaby Bundle 360 bärsele

Test av Ergobaby Bundle 360 bärsele

06.07.2017

En bärsele är något som jag absolut ville ha åt Arthur. Både för att ta mig fram på ställen där man inte kan använda barnvagn, och för att det är så mysigt att ha honom så nära! Jag vale bärselen Ergobaby Bundle 360 från nätbutiken Mammashop.se eftersom det var den selen som vunnit många test och alltid fått bra feedback.

Bärselen från Ergobaby har en insättning som gör att man kan bära babyn redan som nyfödd. De allra första veckorna gillade Arthur inte selen, men nu, snart 8 veckor, använder vi den ofta. Det är så härligt att ta promenader i skogen med bärselen, och ibland använder vi den också hemma när han vill vara nära men man vill ha händerna fria till annat.

Plus och minus med bärselen:

  • + Bra ergonomi för den som bär
  • + Bra ergonomi för babyn (böjd rygg och höfterna i utåtsvängd position)
  • + Går att använda från nyfödd upp till 20 kg
  • + Går att använda i fyra olika ställningar; framför, på höften och bakom samt både med barnet framåt- och bakåtsvängt
  • + Selen har också det lilla extra – små fickor för t.ex. mobilen och ett extra tyg som solskydd för babyn
  • – Det krävdes några gångers test innan jag fick selen att sitta bra

Nu är bärselen en favorit för både mig och Arthur och han somnar lätt i den.

I helgen när vi seglade använde vi den när vi såg oss runt på Mässkärs naturstigar. Nästa vecka seglar vi iväg igen när Jonathan får semester och bärselen ska absolut med i båten!

Suverän träning är det, när man har barnet i selen och får några extra kilo att bära!

Tips som jag skulle haft nytta av för att få bärselen att sitta bättre: Strunta i “midjebältet” i insättningen för de nyfödda, så har babyn det lite mindre tight och gillar kanske läget bättre (i alla fall när bebisen blir lite större). Låt babyn sjunka ner i selen, tillräckligt lågt ner, så babyn kan vila med huvudet på bröstet. Tänk också på att det tvärgående bandet på den egna ryggen ska vara tillräckligt lågt ner, så du precis får fast det själv, så blir det bekvämare att bära.

Ergobaby Bundle 360 hittar du här hos Mammashop!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

En reaktion på ”Test av Ergobaby Bundle 360 bärsele

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen