Underbara terränglöpning! (Lina 1 – Vargen 0)

Underbara terränglöpning! (Lina 1 – Vargen 0)

04.06.2018

Jag skrev ju i senaste inlägg att jag nog inte springer ensam i skogen den närmaste tiden, jag kände mig helt enkelt för rädd för vargen som cirkulerat här. Men när söndagen kom, benen ville springa och vädret var fantastiskt, så satte jag förstås av i skogen. Det fanns inga andra alternativ på kartan. Och det blev ett helt magiskt pass.

Konditionen och kroppen svarade bättre än förväntat och jag sprang 6,5 kilometer på mestadels stigar och grusväg, i ett för mig ganska snabbt tempo. Visst hostade jag lite extra för att skrämma bort eventuella ovänner, men jag var så glad att jag vågade och fick njuta så mycket. Tänk så mycket jag skulle ha missat annars!

Jag tänker inte låta något begränsa mitt springande. Jag tänker jag kan ta skogen i anspråk och skrämma bort de där vargarna någon annanstans istället, där de hör hemma.

Kanske en varg eller björn såg mig från detta perspektiv när jag sprang, men antagligen inte.

löpning hemma

löpning hemma

Härliga sommar! Underbara terränglöpning. Vill inte göra något annat just nu än att springa.

Hur tänker du kring skrämmande djur när du rör dig ute?

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen