Den bästa babyshowern

Den bästa babyshowern

20.03.2017

Jag hörde på radion idag att det är internationella glädjedagen. Det passar mig riktigt bra eftersom jag har extra mycket glädje inom mig idag. Det beror inte bara på det fina vädret, skogspromenaden eller den roliga överraskningen med kaffegästerna, utan också på mina fina kompisar som i helgen lyckades överraska mig riktigt rejält med en babyshower.

I lördags svängde plötsligt Mia in till oss när vi höll på röja på gården. Jag förstod inte alls vad hon gjorde här och det tog sin tid innan det gick upp för mig vad som hände. Jag fick packa ner lite grejer och sen satte vi oss i bilen och körde norrut medan jag febrilt gissade vart vi var på väg. I Kalajoki stannade vi till framför en stuga, där resten av gänget väntade.

babyshower1

babyshower4

babyshower2

babyshower3

Ni vet, mina kompisar är de allra bästa. De är inte heller några fan av löjliga blöjlekar utan vi hade bara såå roligt tillsammans och jag blev bortskämd till tusen. Vi åt så mycket gott, vi simmade vid spat och vi åt ännu mera gott och satt länge uppe och pratade tills ögonen gick i kors. På söndagen vaknade vi till strålande väder och vi hann med både hotellmorgonmål och en liten promenad i solen innan det var dags att åka hemåt igen.

babyshower6

babyshower

babyshower5

Och så fick vår lilla kille en massa fina presenter. En blöjtårta med en massa bra grejs för babyn, en söt badhandduk, en nalle och den skönaste filten.

babyshower7

Och så mycket superfina kläder! Två bodyn, två par byxor, en tröja, en pyjamas, en mössa, solglasögon och napphållare. Älskar texten på den vita bodyn – tror definitivt den ursäkten kommer att höras ofta i sommar!

babyshower8

TACK ännu en gång för helgen, ni underbara! Ni lyckades verkligen överraska mig med en två härliga dagar.

Hoppas ni läsare också kan fira måndagen med glädje i hjärtat idag, kram på er!

En reaktion på ”Den bästa babyshowern

  1. Linda Svenlin skriver:

    Tack själv, de var så roligt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Häng med på Facebook!

Följ med!

I samarbete med


Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen