En beställning med 4 bra babygrejer

En beställning med 4 bra babygrejer

07.05.2017

mammashop

Idag är det den 7:e maj, vilket är det beräknade datumet för vår bebis. Men han gör inget större väsen av sig ännu så det återstår att se när han är redo att komma till världen. Isen på sjön här utanför har smält helt nu, men kanske han väntar på lite varmare väder?

Vi är i alla fall redo (så redo man kan bli när man inte är helt säker på vad som väntar) och har allt vi behöver för bebisen är hemma. Jag passade på och gjorde en beställning med flera babysaker på samma gång från Mammashop.se, med allt som vi ännu saknade. Och nu står allt här hemma och bara väntar på att få användas.

Babynest

Sängen har jag bäddat, samma söta lilla säng som jag sov i när jag var liten. Syster har restaurerat den och målat den vit. Vi har den nära vår egen säng och kan enkelt dra den närmare vid behov. Babynestet från Småfolk tror jag också blir super att använda i vår egen säng, så känns det tryggare om vi vill sova alla tillsammans. Jag har hört så mycket gott om babynesten så jag hoppas vår baby gillar det också!

babynest

Här ser ni också den gråblågröna väggfärgen vi valde till sovrummet och lejontavlan som jag färglagt till babyn. Babynestet kan göras större när babyn växer tack vare knytningen nertill, som kan öppnas.

babynest

Skötväska

Jag hittade också en riktigt snygg skötväska som enkelt kan fästas på vagnen. Så snygg att det antagligen blir den enda väskan jag använder. Hit ryms allt, tack vare många olika fack som håller reda på allt – till och med min dator (som bloggande blivande mamma är det förstås ett måste).

skötväska

skötväska2

Amningskudde

En behändig amningskudde åkte också med i beställningen, och det blev denna söta från Boppy som sägs ska hålla formen bra med tiden. Senare kan den också användas som sittstöd när babyn lär sig sitta. Både amningskudden (överdraget) och babynestet har jag tvättat i maskin innan användning, och det var inga problem alls.

amningskudde

Bärsele

Och sist men inte minst så beställde jag också en ErgoBaby Bundle 360 bärsele, som går att använda från nyfödd med en medföljande insättning. Just den här selen har vunnit många test och alltid fått bra recensioner så jag hoppas att babyn också ska gilla den. Jag drömmer ju om att ta många skogspromenader med babyn nära intill. En bättre recension av selen ska jag ge senare när jag testat den med babyn!

bärsele

Så nu väntar vi bara på att vår lilla krabat snart ska bli intresserad av att komma ut och visa upp sig, så ska han också få ge sin åsikt om alla de nya grejerna.

Det kan ju hända vilken dag som helst nu!

En reaktion på ”En beställning med 4 bra babygrejer

  1. Linda Svenlin skriver:

    Ååh va mysigt me nybäddad säng i väntan på bebis 😍 Kommer ihåg känslan. 😊
    Snart är han här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Häng med på Facebook!

Följ med!

I samarbete med


Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen