En fredag med café och shopping

En fredag med café och shopping

09.06.2017

Vilken skön fredag vi haft idag!

Jag började morgonen med härlig rörlighetsträning med foamroller ute på gräsmattan, något som kroppen och min stela rygg verkligen behövde. Vädret var härligt och fåglarna kvittrade medan ryggen blev mjukare. Jag hann filma några övningar medan Arthur sov, men inte editera klart videon så det dyker antagligen upp först på måndag.

Sen när regnet började droppa och killen sov andra stunden på dagen så packade jag in honom i bilen och for på café med två av mina systrar. Efteråt for vi ännu på spontanshopping och jag uppdaterade garderoben när jag hittade en del behövligt – så härligt att shoppa kläder igen när man inte behöver titta enbart på mammakläderna!

Lakritscheesecake på Fiika – gott!

Det mysigaste sällskapet, som blir 4 veckor idag.

Arthur skötte sig exemplariskt och sov hela tiden, vaknade när jag fått in matvarorna i kylskåpet hemma. Han blir 4 veckor idag och just nu är han lätt att sköta och ha med vart vi än går. (Han hade en jobbig vecka förra veckan, då han hade problem med magen och skrek hysteriskt flera kvällar i rad, men efter att vi bytte D-vitamindropporna från Mini-Sun och tankar honom med Cuplaton så lugnade det ner sig betydligt och han är hur lugn och snäll som helst. Vi hoppas det håller i sig!)

Lite trött efter dagen i stan så ska jag nu ta en lite lugnare fredagkväll, antingen i soffan eller så skruvar jag den nya flytbryggan med Jonathan. Det finns ju en hel del att fixa här (läs: ogräs i rabatterna och en förfallen gårsplan) men vi börjar med det viktigaste, så vi enklare kommer ut med suppen och kan simma från bastun!

Ha en skön fredagkväll! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Häng med på Facebook!

Följ med!

I samarbete med


Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen