En riktigt vanlig onsdag

En riktigt vanlig onsdag

01.11.2017

Vi är snoriga både jag och Arthur och håller på klättrar på väggarna här hemma när vi inte riktigt kan hitta på så mycket. Ingen vill ju hänga med snorigt folk. Så här kan en vanlig dag se ut hos oss:

7.30. Vi vaknar, drar oss en stund och stiger upp. Jag äter morgonmål medan han leker på golvet.

9.00 Arthur är ovanligt trött och somnar igen. Jag sätter mig ner och svarar på mail, och ringer och frågar offert på en försäkring. Och planerar nästa veckas vandring på Mallorca! Som jag längtar.

mallorca

Bilden på Spanien hittade jag på loppis nyligen. Älskar den i den guldiga ramen på den blåa väggen.

10.00 Arthur vaknar och vi leker på golvet. Vi läser några böcker och hänger med katten. Arthur storskrattar varje gång han ser katten och han vill sitta bredvid och klappa henne en stund (läs: dra hårt i pälsen). Jag plockar undan i köket, lagar mat av det som finns (ägg, halloumi och grönsaker) och gör oss redo för en promenad.

13:00 Långpromenad i solen, Arthur somnar direkt i vagnen. Vi åker förbi svägerskans med en reflexväst som lånats och får i retur ett par tossor som glömts dit. Via Sale för att handla mat, Vestersundsby och Gamla Hamn på väg hem. Så vackert väder men riktigt kallt och det har redan kommit en isskorpa på sjön.

14:30 Hemma igen, Arthur vaknar. Jag äter ett mellanmål och sen tränar vi på golvet. Arthur är en väldigt spänstig bebis med sprättiga ben och spänd rygg eftersom han varit så mycket på mage. Därför vill han inte riktigt svänga sig till mage så vi tränar ganska mycket på det just nu! Jag försöker ha honom mycket på rygg när han är på golvet. Han har hittat sina tår för en tid sedan så tror nog att han börjar svänga sig oftare snart bara han förstår att han nog kan.

16:30 Jag börjar förbereda middagen, så exklusivt som potatismos med köttfärssås blir det idag. Jonathan kommer hem och vi äter alla tre vid bordet, pratar om dagen och lite allt möjligt. Arthur somnar en kort powernap.

18.30 Jag sticker iväg på Bodybalance, men passet är inställt och istället bjuds det på Yin Yoga. Jag är besviken, för rörelserna är allt för statiska och lugna för min smak. Ogillar när en position känns obekväm men man ändå ska försöka hålla kvar. Men jag är avslappnad när jag åker därifrån i alla fall.

20.30 Jonathan sticker iväg på ett snabbt ärende, jag nattar Arthur. Han somnar i egen säng medan jag skriver klart detta inlägg.

21.00 Kanske det bästa av dagen kvar då, en stund i tystnad med ett kvällsmål. Jag tror jag ska läsa färdigt den nya Vagabond med en tekopp och lite bondost. Kommer antagligen att slockna som en stock klockan 22 som vanligt. Jag behöver det eftersom jag ännu ammar så pass ofta på natten.

Summa summarum: en ganska tråkig men riktigt bra dag. En helt vanlig dag. En precis sån som hör till livet, som jag får spendera med dem jag älskar mest.

Hur har din dag varit? 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 reaktioner på ”En riktigt vanlig onsdag

  1. Cajsa skriver:

    Håller med om yogan, var på samma timme. Tycker yin yoga är så långsam att tankarna hinner fara iväg och man hinner börja frysa. Inget fel på instruktören!

    1. Lina skriver:

      Vad kul du var på samma timme! Håller helt med, instruktören var det absolut inget fel på utan det var nog långsamheten i sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen