Från en värld till en annan

Från en värld till en annan

05.02.2018

Vi kom hem inatt (eller i morse rättare sagt) och efter att vi sovit länge vaknade vi upp till en fantastisk utsikt. Det är underbart med kontrasterna när man reser. Dagen innan njöt vi av gröna parker, böljade hav och 23 graders värme, och idag vaknade upp till en frostig, vit vintervärld, klarblå himmel och minus 12 grader. Bara några timmar flygtid mellan platserna, men två helt olika världar.

Det gör det extra roligt att resa när kontrasterna är så stora!

Men visst var det skönt att vara borta från kylan en stund, sommarmänniska som jag är. De sista dagarna hade vi riktigt varma och soliga dagar. Temperaturen låg strax över 20 grader hela tiden under resan, så det var riktigt behagligt sommarväder. Åkte man bort från El Medanos starka vindar så blev det snabbt ganska mycket varmare, så där hängde vi de sista dagarna när vi ändå inte kunde kitesurfa. Det skönaste var att man inte behövde planera kläderna så mycket, utan det var bara att sticka ut. Nu hemma igen känns steget till utomhusliv så mycket krångligare.

Men vackert är det, i denna gnistrande vintervärld. Nu när Arthur somnade ute i vagnen var jag ute en sväng på isen och andades in den friska luften. Jag fick energi så det räckte och blev över, och fick den bästa starten på veckan! Nu ska jag bara tända en brasa här inne i spisen så blir det riktigt bra.

Hoppas du får en bra vecka!

Hur kallt har du just nu? 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 reaktioner på ”Från en värld till en annan

  1. Hanna skriver:

    Jag har ungefär åtta minusgrader hos mig och snö. Igår var det så gnistrande vackert med solen som sken. Fler sådana dagar, tack! :-)

    1. Lina skriver:

      Det låter ungefär likadant som här då! Vintern är härlig när den är så :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen