Lägenhetssökande

3 maj 2011

Har haft en ovanligt kort dag idag, hur kan tiden gå så snabbt? Började dagen med ett ben- och magpass på gymmet, och jobbade till 5. Nu ikväll har jag och Jonathan tittat på lite lägenheter runt om i stan. Vårt hyreskontrakt går ut i augusti, så ifall vi inte får en förlängning är vi tvugna att söka en ny lägenhet. Fast egentligen hoppas jag lite på att vi inte ska få det förlängt, gillar inte riktigt lägenheten vi har och skulle mycket gärna flytta! Vi var körande och titta på en fin lägenhet på Degerö, men konstaterade att det nog var lite för långt från stan. Här var de gröna kryssen är skulle vi (jag) hellre bo:

boställen i Helsingfors

Kriterierna för lägenheten: två- eller trerummare över 40 m2, balkong och inte för dyr hyra. Drumsö hör nog till förhandsfavoriterna – lugnt och nära till naturen, men ändå nära stan. Så ifall du har en lägenhet att hyra -ring mej! ;)


Det här inlägget är postat i VARDAGLIGT.

Annonser:

Kommentera gärna Lägenhetssökande:

Leave a Reply

Nyaste bloggposterna:

Snygga träningstoppar – höstens nyheter + gamla klassiker

Kan man någon gång få för många träningstoppar? Nej, jag tror inte det. Här kommer några av mina favoriter bland nyheterna i höst och mina favoriter bland de.. Läs hela..

Härlig känsla av tunga marklyft

Jag passade på att kika in till Crossfit Lauttasaari idag på morgonen eftersom vi sticker till Jakobstad idag så jag missar träningen på nya gymmet för resten av.. Läs hela..

Träning på mitt nya gym Crossfit Lauttsaari

Vet ni vad jag har gjort idag? Jo, jag har gjort mitt första riktiga crossfit-pass! På mitt nya riktiga crossfit-gym! Jag ska nämligen börja träna crossfit på riktigt.. Läs hela..

Mountainbiking i Luks ”Noux” nationalpark

Noux nationalpark är ett ett stort naturskyddsområde i Esbo, mellan Vihtisvägen och Åboleden, utanför ring 3. Jag och Jonathan tyckte det i kombination med mountainbiking lät som en.. Läs hela..

Gratis sommartränings-program

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.


Jag som skriver denna blogg är en finlandssvensk fysioterapeut och personlig tränare som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga funktionella helkropps-pass med egen kroppsvikt. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar. Min kitesurfingblogg hittar du här.

Häng med på Facebook!

Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

2+9=? 

 Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev


Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Mina senaste bilder på Instagram

Mountainbiking together with @lindasvenlin, @veronicabrannbacka and a few more cool girls! #dethärgörviom #mountainbiking

10 km trailrunning ended up in intervals and uphill running. I hope my legs will thank me later, because now they don't! ???? #running #uphill #lacticacid #löpning #mjölksyra #backträning

What I like the most about kitesurfing is how it's such a versatile sport. Saturday I was practising unhooked tricks in light wind, and yesterday I was enyoing huge waves (the biggest I have seen in Finland!) and flying high above sand banks and @jonathanbjorkskog that took the photo. #lovekitesurfing #kitesurfing #airush #ripcurlfinland #helsinkisurfshop

Last saturday in Storsand. And today it's windy too, wihhoo! #kitesurfing #airush #diamond #ripcurlfinland #helsinkisurfshop

Happy in the water! #ripcurlfinland #helsinkisurfshop #airush #kitesurfing

Gamla inlägg

Bloggtoppar

bloglovin Träningsinpiration bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Träningsbloggar