Lägenhetssökande

3 maj 2011

Har haft en ovanligt kort dag idag, hur kan tiden gå så snabbt? Började dagen med ett ben- och magpass på gymmet, och jobbade till 5. Nu ikväll har jag och Jonathan tittat på lite lägenheter runt om i stan. Vårt hyreskontrakt går ut i augusti, så ifall vi inte får en förlängning är vi tvugna att söka en ny lägenhet. Fast egentligen hoppas jag lite på att vi inte ska få det förlängt, gillar inte riktigt lägenheten vi har och skulle mycket gärna flytta! Vi var körande och titta på en fin lägenhet på Degerö, men konstaterade att det nog var lite för långt från stan. Här var de gröna kryssen är skulle vi (jag) hellre bo:

boställen i Helsingfors

Kriterierna för lägenheten: två- eller trerummare över 40 m2, balkong och inte för dyr hyra. Drumsö hör nog till förhandsfavoriterna – lugnt och nära till naturen, men ändå nära stan. Så ifall du har en lägenhet att hyra -ring mej! ;)


Det här inlägget är postat i VARDAGLIGT.

Annonser:

Kommentera gärna Lägenhetssökande:

Leave a Reply

Nyaste bloggposterna:

Vardagsmotion och ro för själen

Vi har hållit på fixat med köket nu hela veckan under semestern. Träningen, bloggen och allt socialt liv överhuvudtaget har blivit lidande, men jag hoppas allt vi snart.. Läs hela..

1988 – året då kvinnor började träna styrka

Vi börjar vara på slutrakan i köksrenoveringen efter att sedan i måndags rivit det gamla köket, spacklat, slipat, målat, fixat el och vatten och skruvat möbler. Att riva.. Läs hela..

You don’t have to try so hard

Colbie Caillats senaste låt har delats en hel del i mitt facebook-flöde de senaste dagarna. Och jag älskar låten – den gör mig så glad! Take your make.. Läs hela..

Inga planer alls är den bästa semesterplanen

Det blev en snabb-visit till Helsingfors och nu är vi tillbaka i lilla Jeppis igen. Vi kom efter hamburgerparty på fredagkväll och kitesurfing i Hangö på lördagen. Nu är.. Läs hela..

Gratis sommartränings-program

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.


Jag som skriver denna blogg är en finlandssvensk fysioterapeut och personlig tränare som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga funktionella helkropps-pass med egen kroppsvikt. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar. Min kitesurfingblogg hittar du här.

Häng med på Facebook!

Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

2+9=? 

 Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev


Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Mina senaste bilder på Instagram

Last night in Fäboda, enjoying the Finnish summer. Feels like I am more in the water than on land these days! #lovesummer

Monday evening longboarding with @jessicabjorkskog #Jakobstad #longboarding

And it's done (almost)! This is what we have been doing the last week - a new kitchen! Now let's have vacation for real @jonathanbjorkskog ???? And thanks to @giggasas for being the best lådskruvare ever! #renovation #hemmafixande #diy

Vacation! Took a well needed break from the kitchen renovation. But now the rain arrived exactly as planned, so back to work ???? #fäboda #beach #ripcurl

I like Tullari best like this - full of colors of the kites and friendly kitesurfers! Strong wind today as well - I think I might have a new PR in boosting high big-airs! Love the feeling! #kitesurfing #stoke #Tullari #Airush

Gamla inlägg

Bloggtoppar

bloglovin Träningsinpiration bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Träningsbloggar