Lägenhetssökande

Lägenhetssökande

03.05.2011

Har haft en ovanligt kort dag idag, hur kan tiden gå så snabbt? Började dagen med ett ben- och magpass på gymmet, och jobbade till 5. Nu ikväll har jag och Jonathan tittat på lite lägenheter runt om i stan. Vårt hyreskontrakt går ut i augusti, så ifall vi inte får en förlängning är vi tvugna att söka en ny lägenhet. Fast egentligen hoppas jag lite på att vi inte ska få det förlängt, gillar inte riktigt lägenheten vi har och skulle mycket gärna flytta! Vi var körande och titta på en fin lägenhet på Degerö, men konstaterade att det nog var lite för långt från stan. Här var de gröna kryssen är skulle vi (jag) hellre bo:

boställen i Helsingfors

Kriterierna för lägenheten: två- eller trerummare över 40 m2, balkong och inte för dyr hyra. Drumsö hör nog till förhandsfavoriterna – lugnt och nära till naturen, men ändå nära stan. Så ifall du har en lägenhet att hyra -ring mej! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


E-bok för hemmaträning

Få tips på hur du kan träna effektivt hemma utan redskap med min e-bok.

Läs mera och köp!

Följ med!

Häng med på Facebook!

I samarbete med
Annons

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.

Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 26-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar. Min kitesurfingblogg hittar du här.

Annons

Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

2+9=? 

 Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev


Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen

Kontaktuppgifter:

Bloggtoppar

bloglovin Träningsinpiration bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Träningsbloggar