På väg

På väg

08.11.2017

Snart åker vi. Vi hann med sightseeing i både Vasa och Helsingfors på vägen (Jonathan hade ett möte i Vasa och vi sov en natt hos Arthurs faddrar i Helsingfors), men nu är vi äntligen på flygplatsen. Det ska bli så skönt att bara åka iväg en vecka. Senast vi reste var allt för länge sen, då när vi var i Sicilien förra hösten.

Destinationen är alltså Mallorca och våra kompisar som bor där. Mallorca i november är förstås inte den varmaste solresan, men det ska bli skönt att byta ut vädret till lite bättre i alla fall. Det kan ju inte bli mycket sorgligare väder än hemma! Vi ska umgås, upptäcka ön med bil, vandra och förstås äta en massa gott.

Flygresor ser jag alltid fram emot eftersom det är en del av resan, men nu är det förstås lite spännande att se hur Arthurs första flygning går till. Speciellt eftersom han ännu är förkyld och hostar väldigt mycket. Vi var via HVC och kollade att allt var bra med öronen i alla fall, och så har vi laddat upp med panadol, nässug, mat och leksaker. Sen får man bara koppla av och hoppas på det bästa.

Men om han fortsätter charma folk på samma sätt som på vägen hit så ska det inte vara nåt problem. Nu har han somnat i selen tack vare Plonken och vi väntar på att boarda. Världens bästa bebis. Vi ska se om resten av planet är av samma åsikt när vi kommit fram!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med




Fråga vad som helst om träning!





Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen