Roadtrip till Riga

Roadtrip till Riga

05.04.2015

Vi (jag och Jonathan och en kompis) fick tråkigt under långhelgen så vi hoppade på en färja och åker roadtrip i Baltikum, eller rättare sagt Lettland och Estland. Just nu är vi andra dan i Riga, efter att ha kört ner hit från Tallinn med en natt i Pärnu. Vi packade med kitarna och hade hoppats på vind, men vindfritt var det så det blev bara ett snabbesök till stranden i Jurmala.

Men Riga är en stor och väldigt vacker stad, så det finns mycket att göra här. Staden var kulturhuvudstad 2014 och det kan jag gott förstå. Här finns vacker arkitektur vart man än tittar – eller nåja, nästan vart man än tittar för vissa av husen är ju väldigt förfallna också.

Vädret är rätt så kallt med bara några plusgrader, så vi har mestadels spenderat tiden på olika restauranger, cafér och sevärdheter. Lite shopping också, men mest mat faktiskt. Här finns mycket gott och allt är dessutom väldigt billigt!

blogg1

blogg2

riga resa

hjulning

riga resa

blogg5

riga soppa

riga byggnader

Efter två nätter i Riga far vi imorgon tillbaka mot Tallinn, och ska via Saaremaa innan vi tar färja tillbaka till Helsingfors på tisdag morgon. Men nu ska jag hoppa i den väldigt sköna motell-sängen. Jag ska visar eventuellt mera bilder senare härifrån Riga, för jag har hur mycket bilder som helst.

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 reaktioner på ”Roadtrip till Riga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen