SUP, volleyboll, skimboard, snowboard och longboard

SUP, volleyboll, skimboard, snowboard och longboard

09.06.2013

Helgen i Kalajoki var tyvärr vindfri och tävlingarna måste ställas in. Jag kunde åka några varv fram och tillbaka och testa Airush lättvindskite Zero, men det blev aldrig tillräckligt mycket vind för freestyle. Så är det med kitesurfingevents, allt hänger på vinden. Men vi har inte deppat för det, utan istället umgåtts med både nya och gamla kitesurfingvänner från hela Finland och testat på en massa olika aktiviteter.

kalajoki

Kalajoki Hiekkasärkät camping

På lördag kollade vi på snowboardtävlingarna (arrangörerna hade sparat snö under en hög med sågspån) och testat en massa andra roliga aktiviteter. Från Rautio Sports var det fritt fram att låna SUP (stand up paddleboard) och jag paddlade och njöt av lugnet. Testade också på SUP-yoga och SUP-akrobatik, vilket var mycket svårt på grund av det ojämna underlaget! SUP kan verkligen klassas som träning!

SUP stand up paddleboard yoga

Jag hittar på lite yogaliknande övningar som jag testade.

SUP stand up paddleboard yoga

Att stå på huvudet krävde stor koncentration!

SUP stand up paddleboard yoga

Light-wind fun

SUP stand up paddleboard

Med en SUP kan man njuta av lugnet och tystnaden

Igår kväll spelade jag volleyboll på den fina stranden med några trevliga tjejer som visade sig läsa min blogg. Tack för ett roligt spel – skitduktiga var vi! Däremellan testade jag på skimboard på det riktigt grunda vattnet, och longboard har jag också blivit bättre på under helgen. På stället fanns en mängd longboards, så när man var på väg nånstans nappade man närmaste longboard och rullade iväg. Blev ännu mera säker på att jag måste skaffa en egen.

skimboard

Jonathan åker skimboard

skimboard

Skimboard crash

Så har vi njutit av den fina Kalajoki stranden och solen som aldrig gick ner under natten. Den finska sommaren är ändå så underbar.

Roxy and airush

Kalajoki beach

Solnedgång Kalajoki

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

En reaktion på ”SUP, volleyboll, skimboard, snowboard och longboard

  1. Matti Sannikka skriver:

    Hi,
    Did you rent skimboards from Kalajoki? Great pictures!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen