Vår renovering, bebis som får tänder och löprundor på isen

Vår renovering, bebis som får tänder och löprundor på isen

05.03.2018

Min älskade gris somnade för fem minuter sen så jag sätter mig ner och ska försöka ta tag i lite jobb. Ute glittrar solen i snön, men det får vänta. Jag lever på gårdagens sköna löptur på isen medan jag tar itu med mailen.

Tröttheten i kroppen är dock svår att skjuta bort. De senaste nätterna har varit riktigt jobbiga faktiskt och det är nu jag önskar man bara kunde checka in på ett spahotell och sova i sju år medan man får alla behandlingar i världen. Men verkligheten är en snart 10-månaders bebis som håller på får sin andra tand och den verkligheten finns kvar fast jag drömmer mig bort så länge han sover. Men det är ju övergående. Trots allt åker han och jag ensamma till Mallorca igen nästa vecka (kunde inte låta bli att spontanboka i helgen när vännen Linda vi ska hälsa på gav grönt ljus), så riktigt jobbigt har han ju det inte. Men hoppas tänderna slutat göra ont tills dess.

Just nu gläds jag över vår renovering som jag äntligen ser ett ljus i tunneln med. Ni kommer kanske ihåg hur vi körde igång med storrenovering när vi flyttade in i lilla huset förra vintern, och renoverade hela nedre våningen med badrum, kök, tambur och vardagsrum. Sen blev det paus när Arthur kom och vi pysslade mest på utsidan istället, byggde brygga, uthus, parkering och fixade grusgång och utebelysning. (Det är ju en gammal sommarstuga vi flyttat in i så det finns en hel del att göra).

Och nu i helgen fick vi äntligen färdigt i sovrummet så det går att börja inreda. Arthurs rum är också klart. Jag ska bara slänga på ett lager färg ännu på väggen i allrummet så är det klart (om man bortser från några lister och lösa bänkskivor och nytt golv som ska läggas i tamburen… ) Det blev vitt i sovrummet, eftersom det är så små ytor där uppe på vår sneda vind. Jag älskar ju färg och bannade vita väggar i mitt hem, men måste säga att vitt blev ganska snyggt det också. Om ni vill kan jag visa fler före- och efterbilder nu när allt håller på bli klart för det blir en rätt så stor skillnad måste jag säga.

Och några random bilder:

vinterlöpning

Gårdagens härliga löprunda. Ganska nice att ha en sån här springbana av is på bakgården! Skulle aldrig springa på vägarna när jag kan springa vart som helst på isen utanför oss.

klossar

Arthur fick nya klossar i helgen. Kanske världens bästa köp. Han älskar dem nästan mera än mat.

vita väggar sovrum

Och en sneak peek på vårt nya sovrum (som är omöjligt att fota) med nymålade vita väggar (Tikkurilas nyans “Paperi”) och tak. Lite mera färg på tavlor och sånt så blir det riktigt bra! Det allra bästa med sovrummet är dock utsikten ner mot sjön.

Hoppas ni får en skön vecka och får sova bättre än vi gör just nu! Sömn, det är livet.

 

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

En reaktion på ”Vår renovering, bebis som får tänder och löprundor på isen

  1. Linda Svenlin skriver:

    Hoppas tandsprickningen ger med sig! Ska bli så kul när ni kommer hit. 😍😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen