Information för kunder

Ibland krånglar mailen, eller så slarvas dina köpta produkter bort, sånt händer. Men lyckligtvis så kan du alltid hitta alla dina nerladdningsbara filer igen här på webbsidan igen. Ännu i flera år efter att du köpt produkterna.

Så här hittar du dina köpta produkter på webbsidan:

Klicka här för att komma till dina produkter.

Där kommer sidan att fråga efter dina inloggningsuppgifter.

Klicka då på “Glömt lösenordet”, eller direkt här för få tillgång till ditt konto: Skapa ett lösenord här!

Skriv in den epostadress du använde då du köpte produkterna, och klicka på “återställ lösenord”. Du får nu ett mail med ditt lösenord.

Sen är det bara att klicka här för att komma till dina produkter. Logga in med epostadressen och lösenordet alltid då du vill ladda ner något.

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen