bra vardagsmat luncher middagar

Similar Posts

2 Comments

  1. Jag äter vegetariskt och kan verkligen rekommendera linsgrytor av alla dess slag om du gillar linser, t.ex indisk dhal eller spagetti bolognese med linser istället för färs. SUPERmättande och det blir alltid matlådor över (perfekt mat att frysa) :) Dessa rätter ser också riktigt goda ut, jag omvandlar dem i huvudet till vegetariskt t.ex. sojafärs istället för kött ;) Blev riktigt sugen på lasagne nu bland annat.

    Skulle inte du någon gång kunna förklara i ett inlägg hur man sätter på vikterna på stången när man ska göra marklyft? Haha, jag vill så gärna börja göra marklyft men vet inte om man ska sätta på vikterna på stången och lyfta av därifrån? På mitt gym är fästena på stången antingen högt upp = funkar ju inte för marklyft, eller typ i knähöjd. Ska man lasta på vikterna när de är i knähöjd, lyfta ner stången därifrån till golvet och sedan köra marklyft eller ska man lägga stången på golvet och på något sätt sätta på vikterna när den ligger på golvet (=svårt?). Jag har försökt googla detta med dåliga resultat och känner mig bara dum när jag ska testa på gymmet haha ;)

    1. Ja, det är ett riktigt bra tips, tack för det! :) En jättebra fråga har du med hur man lägger vikterna på stången! Ja brukar göra så att jag lyfter stången på golvet och lägger vikterna på där. Det går nog bättre än man tror! Ska skriva ett inlägg om det för gissar att flera kan fundera på samma sak! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *