new balance skor

Similar Posts

8 Comments

  1. Bra tips! :) Nu när det börjar våras (och förhoppningsvis ingen mera snö och is) så har jag tänkt börja variera gymmandet med lite löpning igen :)

  2. Så fint med bekreftelse på at det går an å bruke sko med tynnere såle selv om man løper på asfalt! Beina mine blir i alle fall glad for det. Men jeg plages med at jeg blir stiv og får vondt på utsiden av leggene. Det starter ca over ankelen og går et lite stykke opp. Om jeg forsetter å løpe da, blir det bare stivere og stivere til det til slutt kjennes ut som om området er fullt av melkesyre og at det er trangt inni der. Greier ikke løpe eller gå normalt da. Har du noen forslag til hva jeg kan gjøre for å unngå det eller bedre det? Jeg holder på å bygge meg langsomt opp, så beina er nok ganske uvant med belastningen også foretrekker de helt klart å løpe i terreng og ikke på asfalt. Akkurat nå er det fortsatt snø ute, så det er ikke mulig å løpe i terreng enda. Det hjelper å stoppe med en gang smertene kommer og riste litt på leggene og tøye litt. Jeg bruker foressten nybegynnerprogrammet til Löplabbet (er i uke 7).

    1. Jo visst går det bra att springa med tunnare sula på asfalt också! Men det blir ju mera belastning, så skulle nog rekommendera att ta det lugnt i början, speciellt när du har de där känningarna som du har. Du kan också tänka på att träna lite rörlighet i fotleden innan du ger dig iväg, ifall det är en stel fotled som ställer till det. Men viktigaste nog är att inte springa för långa sträckor i taget! Spring heller ofta, men kortare sträckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *