styrketräning info

Similar Posts

14 Comments

 1. Alltså, wow! Tack! Detta ska du ha cred för! Fint, strukturerat och tydligt inlägg med, enligt mig som icke-PT-kund, mycket användbar information. Som vanligt väldigt inspirerande. Du är som klippt och skuren för att driva denna typ av blogg! :)

  1. Tack ska du ha, Julia! Din kommentar var väldigt rolig att få och inspirerade mig massor att fortsätta försöka skriva bra inlägg. Så tack för det! :)

 2. Hej!

  Undrar bara över det här med kombinationen av konditionsträning och styrketräning. Om man tränar kondition och styrketräning typ varannan dag, blir det “onödigt” då? :)

  1. Hej! Du tränar ju det du blir bra på, så att kombinera är båda är bra för att bli bra på båda. Det betyder absolut inte att det är onödigt, även om de båda tar lite ut varandra. Men det blir liksom inte att +1 och -1 blir till 0, utan det blir snarare till 2, om du förstår vad jag menar.. ;)

   Jag kanske får skriva ett nytt inlägg om detta! :)

 3. Tack för ett inspirerande och informativt inlägg!
  Är själv inne på en resa med livsstilsförändring som jag skriver om i min blogg, så detta inlägg kom väl till pass och gav mycket motivation! Tack. :)

 4. Hej Lina
  Väldigt intressant och väldigt bra upplägg du har, man kan få så mycket information för att få så mycket hjälp oavsett vilken nivå är man på. Jag skulle behöva hjälp med att lägga om min träning där i dagens läge så tränar jag 6 dagar I veckan där jag får in varje muskler grupp 2 gånger i veckan träning förutom ben där jag kör 1 gång i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *