styrketräning info

Similar Posts

15 Comments

 1. Alltså, wow! Tack! Detta ska du ha cred för! Fint, strukturerat och tydligt inlägg med, enligt mig som icke-PT-kund, mycket användbar information. Som vanligt väldigt inspirerande. Du är som klippt och skuren för att driva denna typ av blogg! :)

  1. Tack ska du ha, Julia! Din kommentar var väldigt rolig att få och inspirerade mig massor att fortsätta försöka skriva bra inlägg. Så tack för det! :)

 2. Hej!

  Undrar bara över det här med kombinationen av konditionsträning och styrketräning. Om man tränar kondition och styrketräning typ varannan dag, blir det “onödigt” då? :)

  1. Hej! Du tränar ju det du blir bra på, så att kombinera är båda är bra för att bli bra på båda. Det betyder absolut inte att det är onödigt, även om de båda tar lite ut varandra. Men det blir liksom inte att +1 och -1 blir till 0, utan det blir snarare till 2, om du förstår vad jag menar.. ;)

   Jag kanske får skriva ett nytt inlägg om detta! :)

 3. Tack för ett inspirerande och informativt inlägg!
  Är själv inne på en resa med livsstilsförändring som jag skriver om i min blogg, så detta inlägg kom väl till pass och gav mycket motivation! Tack. :)

 4. Hej Lina
  Väldigt intressant och väldigt bra upplägg du har, man kan få så mycket information för att få så mycket hjälp oavsett vilken nivå är man på. Jag skulle behöva hjälp med att lägga om min träning där i dagens läge så tränar jag 6 dagar I veckan där jag får in varje muskler grupp 2 gånger i veckan träning förutom ben där jag kör 1 gång i veckan.

 5. Tack för ett informativt och balanserat inlägg. Jag har nästan hela mitt liv dragits med både depression och missbruksproblem, och inte förrän nu vid 34 års ålder har jag börjat styrketräna regelbundet. Så här en bit in i träningen med lite facit i hand känns det väldigt bra att ha kommit igång och samtidigt helt sjukt att jag inte börjat tidigare givetvis, med tanke på mina resultat. Känner mig mycket starkare, ökat självförtroende, äter bättre mat… Ja listan kan säkert göras längre men min poäng är att det verkligen inte haft någon negativ bieffekt på mitt liv, tvärtom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *