kostmissar

Similar Posts

11 Comments

 1. Jag är ganska bra på att planera mitt ätande och klarar inte av att hoppa över måltider. Sen äter jag så lite bröd ibland att jag nästan undrar om jag äter FÖR LITE av det, undrar om man kan göra det…? :P Speciellt sallad borde jag igen börja äta mera av..

  1. Nej bröd har ingen nytta enligt mig, så länge du får i dig tillräckligt med fibrer från annat håll, exempelvis grönsaker och andra kolhydratkällor. Så säkert skulle det vara bra med mera grönsaker. :)

 2. Vilket bra inlägg!
  Sallad är nåt jag äter alltför lite av vintertid när inte närodlad isbergssallad finns att fås.

 3. Helt fantastiskt bra inlägg! Det du skriver i början att alla är olika och det som funkkar för mej kanske inte funkkar för andra är så rätt. Det gäller att hitta sin egen grej, man känner ju ändå bäst sej själv och vet vad man mår bra av.
  Jag brukar ha frukt i handväskan, på arbetsbordet och lite här och där som jag kan äta då suget sätter in. Frukt är lätt att ha med sej och lätt att äta typ var som helst. Ett bra tips är ju att man inte har nåt godis hemma, lättare så än att sitta och tänka på godispåsen i skåpet ;)

  1. Tack ska du ha! Precis så är det! Det lönar sig faktiskt att inte ha nåt godis hemma, då kan man ju inte äta i misstag heller.. ;)

 4. Bra tips! Skrev om mindfulness igår och tycker att det är en bra grej för att äta bättre – inte vara distraherad när man äter. Då känner man vad maten smakar och äter lagom mycket, istället för att bara rutinäta fort och äta upp allt på tallriken även om man är mätt. Samma med godis som med middagar, lagom är bäst!

 5. Jag fick tipset av ägaren till hälsokost affären att laga maten från grunden. Det finns mycket god mat äter det mesta av den. Jag drack öl varje helg det fick jag plocka bort för att få ner vikten, det hjälpte inte med skidträning. Till min frukost på jobbet började jag istället för bröd med pålägg att äta makrill i tomatsås avocado mm Mina arbetskamrater vande sig rätt fort

  1. Ja, det är nog det bästa tipset, att laga maten från grunden! Och jag håller med, det är nog enklare att ändra i kosten istället för att träna som en tok. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *