En julhelg som for och januari i sikte!

En julhelg som for och januari i sikte!

28.12.2016

Hoppas att du har haft en bra julhelg! Jag passade på ta lite ledigt från bloggen här på samma gång. Julen var som vanligt både skojig och stojig, men det är egentligen nu dagarna efter som jag lyckats varva ner på riktigt och njuta av lugnet. Totalt veckovill är jag och har ingen koll på dagarna alls, men det är riktigt skönt på nåt sätt.

Skulle jag sammanfatta julen i några ord så skulle det kanske låta så här: familj, släktkalas, för mycket godis, pusselbyggande, julklappar, nattvaket, sena morgnar, goda frukostar, julmusik, vänner, systrar, bastubad och träningspass, hundraettåringen på bio, sällskapsspel, syskonbarn, leverkorv på mammas kavring, tekoppar, kyla, apelsiner. 

jul2

pussel

Den obligatoriska pussel-bilden!

Men nu är jag som vanligt redo att säga hejdå till julen, och ser fram emot ett lite aktivare liv igen. Framför allt mera träning. Det är också mycket spännande som väntar med flytten och renoveringen. Och på bloggen och i jobbet förbereder jag mig för hårt jobb under starten av januari – då vi alla personliga tränare har som allra mest jobb under året! En av mina favorittider på året med allt nytt och spännande som väntar.

Jag tar gladeligen emot kunder ännu under januari, februari och mars. Man hinner med t.ex. två perioder pt-online (7 + 7 veckor) innan jag går på mammaledigt senare i vår. 

Nu ska jag jobba vidare en stund och sen avsluta dagen lite tidigare – så det inte blir för stor omställning efter julens chillande!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

4 thoughts on “En julhelg som for och januari i sikte!

 1. Magnus Skog skriver:

  Gott nytt år hoppas det går bra med förlossning och allt annat vilade över julhelgen det är som du skriver viktigt

  1. Lina skriver:

   Tack ska du ha, och gott nytt år!

 2. Alltså pusselbilden – jag är sååå sugen på att pussla! Måste köpa ett pussel när jag kommer tillbaka till Helsingfors… :) Ha en fin nyårshelg! Kram från Göteborg

  1. Lina skriver:

   Det är ju något av det mest avslappnande som finns, absolut ska du skaffa ett! Tack detsamma till dig! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen