Annonsera på bloggen

Annonsera på bloggen

Som du säkert sett så finns det ett antal annonser på bloggen. Hoppas inte att detta stör dig alltför mycket, annonserna gör att jag förtjänar en liten slant på att blogga och hålls därmed mera motiverad och kan skriva ännu bättre inlägg. :)

Vill du ha din annons på bloggen?

Om ditt företag är inriktat mot träning eller något annat ämne som finns beskrivet här på bloggen så skall du inte tveka att ta kontakt! Det finns ett antal olika platser på denna blogg där vi kan placera era annonser, och vi kan säkert hitta på ännu flera ifall ni är intressrade. Bloggen har över 30 000 unika besökare samt ca 90 000 pageviews per månad och bloggen uppdateras frekvent. Läsarkretsen är främst träningsintresserade människor i hela Sverige och i de svenskspråkiga delarna av Finland.

Är du intresserad av att annonsera så skall du inte tveka att ta kontakt, per mail lina.bjorkskog@gmail.com så går det snabbast. Du kan fråga efter prisuppgifter och annonsstorlekar eller ge förslag på egna pris, tidpunkter och annonsstorlekar/bannerplatser. Flexibilitet och snabbhet är det som gäller, hör av dig genast om du är intresserad!

Annonsera på blogg - på Linas träningsblogg

Google annonser på bloggen

Det finns några områden på denna blogg som är öppna för annonser. De annonser på bloggen som nu finns är främst Googles annonser. De annonserna är utvalda av Googles annonsprogram, och jag står inte för innehållet i dem eller i de sidor som de länkar till. Oftast är Google bra på att välja annonser till bloggen, och presentera tränings-inriktade annonser, men ibland så kan det också slå fel och visa något helt annat. Är du inloggad i ditt Google-konto så visas dessutom annonser på bloggen som Google har riktat speciellt mot dig. Jag tänkte att jag bör säga detta för att Googles riktlinjer om annonser på bloggar säger att jag måste, och också för att ni bättre skall förstå varför vissa annonser visas.

Affiliate annonser på bloggen

Det finns även några avdelningar på bloggen som innehåller affiliateannonser. Detta gäller främst de annonser som finns mellan blogginlägg på framsidan och på olika kategorisidor. Dessa kan vara utvalda av mig för att passa innehållet, men kan även vara slumpmässiga annonser utvalda av annonsprogrammen automatiskt. Jag försöker dock att hålla mig till annonser som är relevanta för bloggen, och därmed mera intressanta för läsarna. Annonserna kommer från Adrecord.se, Adtraction.se, Tradedoubler.com
och Zanox.com. (Kolla gärna in dem om du också vill prova sätta annonser på din blogg för att tjäna lite pengar).

2 thoughts on “Annonsera på bloggen

  1. Awin skriver:

    Hej!

    Zanox har rebrandat till Awin och http://www.awin.com, länken här är således bruten. Har du möjlighet att ändra?

    Tack på förhand,
    Awin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen