Similar Posts

12 Comments

 1. Hej, dina symtom kan även tyda på brist av alla B-vitsmimer. I första hand B12. Magnesium är också vanlig brist.

  1. Tack för svar! Faktum är att jag hade förhöjd homocystein (dock normalt värde igen 🙈) och har börjat äta B6 och B12. Men oj så svårt när man ska ta reda på allt själv och diagnostisera sig själv.

 2. Hej Lina, Intressant att läsa detta för det är ju precis så här det är. Jag är utbildad Hälsocoach och vi pratar mycket om detta. Många gånger tar dom ett prov och säger att det är normalt. Och visst, det måste finnas nå riktlinjer att gå efter. Men alla är vi olika. Det som är bra för dig är kanske inte det för nån annan. Det som är normalt för en är inte normalt för en annan.
  Sen är det jätte stor skillnad på järntabletter och järntabletter (tillskott överlag). Större än man skulle tro. Så ändrar inte ditt järnvärde så testa byta till annan tillverkare. Att juica rödbetor är också bra.
  Önskar dig God fortsättning på det nya året!

  1. Ja eller hur! Man förstår ju de måste ha någon riktlinje att gå efter. Men svårt när allt är “normalt” och man själv ska leka detektiv. Tack för dina tips och tack detsamma!

 3. Har sköldkörtelvärdena kollats 🤔? Underfunktion i sköldkörteln har flera av dina symtom 🤔.

 4. Hej!
  Dina symtom är rätt tydliga symtom på sköldkörtelproblem, underfunktion. Då har man också lägre ferritin även om HB är bra.

 5. Tack för att du lyfter detta! Hopps tabletter hjälper för dig måste tipsa om innate iron.
  Själv ska jag få 3 doser ferretin intravenöst och en gastropi pga att vården viftat bort mina symtom (typ samma som dina) som jag sökte för 2012 nu är mina depåer helt tömda trots att jag fått järn direkt in i blodet för bara några månader sen ! Viktigt ämne att lyfta, hopps du ska få må bra igen .

 6. Tack för din kommentar och tack för ditt tips! Ska kolla vidare på innate iron. Har inte lyckats få upp ferritinet mera än 34 ännu efter 4 månader med dagligt järntillskott så behöver antagligen något mera effektivt. Vad tror du det beror på att dina depåer blir tömda så snart igen? Skulle vara intressant att höra mera. Det är en jobbig situation när man inte mår bra men ändå inte får hjälp från vården! Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *