En helt vanlig förmiddag hos oss

En helt vanlig förmiddag hos oss

01.10.2018

Tänk hur skön en måndagsförmiddag första dagen i oktober kan vara!

Arthur vaknar halv 8, och vi tänder en brasa för att få igång värmen i det gamla huset. Vi sitter sen och äter morgonmål i en timme medan vi lyssnar på musik. Smörgås med gravad lax och yoghurt med blåbär och ananas. Båda njuter vi lika mycket av maten. Sen sitter vi och leker en stund med klossarna framför brasan. Katten gör oss sällskap.

arthur

Vi är lite snoriga idag så det blir varken öppna dagklubben eller Folkhälsans park. Istället klär vi på oss och far ut på gården. Arthur hittar som vanligt sandlådan och katten. KSSS säger han och springer efter den stackars katten, som gör allt för att hållas från den snabba ettåringen.

Vi leker en stund nere vid vattnet. Arthur gapskrattar högt när han sätter sig på en brädbit som blir gungbräde med katten. Arthur hoppar upp och ner några gånger på brädet och katten flyger till slut därifrån, vettskrämd.

Vi går in i skogen bredvid oss och tittar på spindelnät och de gula löven. Så otroligt vacker dag idag! Sen hittar vi en alldeles underbar plats som vi aldrig varit på förr, på klippor vid vattnet.

Vi beundrar utsikten en stund, men pojken vill såklart ner till vattnet medan jag vill ha honom torr hem. Det slutar med en liten fight och ett illtjut som hörs över hela fjärden. Han har blivit så envis nu vid 1 år och 4 månader och berättar minsann vad han vill. Vi far in tillbaka för lunch och eftermiddagsvila och jag tar en powernap medan han sover skönt i två timmar.

En helt vanlig förmiddag, men ändå så bra den bara kan bli. Glad i hjärtat och med frisk luft i lungorna mår man gott.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen