bok, sol

Similar Posts

4 Comments

  1. Hej! jag skulle gärna vilja veta mer om vad du tänkt att inrikta ditt företag på! Jag är också sjukgymnast, bor i göteborg och skulle vilja jobba mer hälsofrämjande med friskvård och träning. Har du tips och ideer så skriv gärna! mvh malin

    1. Hej! Jag kommer att jobba främst som personlig tränare, men kommer också att hyra ut mina fysioterapitjänster till företag med så kallade hälsodagar. Så det blir lite kombo av allt möjligt :)

    2. det låter jättespännande! Jag känner att jag behöver all inspiration jag kan få. är det lätt att jobba som pt med fysioterapiutbildning? det verkar som de flesta gym i sverige vill att man ska va lic. personlig tränare och de utbildningarna är ju jättedyra! vad tränker du kring hälsodagar? har du lust att berätta mer får du gärna skriva här, på fb eller maila till malinsabinalarsson@gmail.com vore verkligen kul att få lite mer inspiration!!

    3. Ja känner att jag klarar av pt-jobbet med min utbildning, men visst vore det roligt att gå utbildningen. Ska nog nappa på när jag hittar någon bra tror jag. Hälsodagarna tänkte jag ordna till mindre företag och försöka sälja olika paket med exempelvis föreläsningar om ergonomi och pausgymnastik etc samt också träna tillsammans med de anställda. Jag får helt enkelt starta med dessa, se vad som fungerar och köra på det! Det är ju alltid lite spännande att starta eget, men jag gillar det! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *