Här och nu

Här och nu

31.08.2017

Jag ogillar allt som har med hösten att göra. Jag är en sommarmänniska i själ och hjärta, och jag vill alltid, alltid, alltid tillbaka till havet och värmen och barfotalivet. Det blir aldrig för mycket av det.

Men det är ju så dumt att jag dissar hösten så, för hösten är ju egentligen hur härlig som helst. Orsaken till att jag vill slå bakut när ord som krispig luft, murrig inredning och rutiner nämns, är ju för att jag är rädd för det som kommer efteråt. Det är som söndagskvällen om man oroar sig för morgondagen innan den redan kommit, och går runt med en olustig känsla som vissa gånger förstör hela dagen – dagen som egentligen var riktigt, riktigt super.

Så i höst ska jag verkligen göra mitt bästa för att trivas. Här och nu är det som gäller, ingenting annat.

Dagar som denna är så härliga, att jag inte kan fatta att detta är mitt jobb – att vara hemma med min älskade lilla knodd. Jag tränade medan Arthur sov i vagnen. När han vaknade satt vi en stund på bryggan och bara njöt av allt – solen som värmde, ljudet i vassen, vattnet som glittrade. Arthur han satt tyst i min famn och bara tittade runt sig, och verkade njuta lika mycket som jag.

Det är nog faktiskt svårt att få en bättre start på dagen än så. Nu var jag visserligen barfota, men kalla det sensommar, höst eller vad ni vill – jag tänker i alla fall göra mitt bästa för att fortsätta njuta.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen