Lata dagar på Rhodos

Lata dagar på Rhodos

19.09.2018

Det är så lätt att älska Grekland.

Vi har haft fantastiskt väder och njuter för fullt. Vi har kitesurfat lite, sett oss omkring och bara hängt på stranden.

Vi har hyrbil så idag var vi till underbara Lindos hela dagen. När vi blev trött på att bada gjorde vi en liten hike upp till berget och den vackra gamla borgen.

Det är väldigt enkelt att resa med Arthur som nu är 1 år och 4 månader. En spade i handen på honom så skulle han sitta hela dagen i vattenbrynet och plaska med sandkakor. Världens bästa bebis. Han gråter bara när han måste lämna stranden.

Han tycker också om att gå mellan oss när han håller våra händer. Vi gick genom hela Lindos på det viset idag. Eftersom vi är ute hela dagarna så sover han också som en stock om natten.

Bra koncept det här med semester, tycker vi alla. 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “Lata dagar på Rhodos

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen