Semestern fortsätter

Semestern fortsätter

23.07.2012

Jag har haft en lång sovmorgon här hemma efter att ha tvättat kläder igårkväll efter att vi landade sent. Så nu är det ompackning som gäller, nya kläder i resväskorna och sen kör vi upp mot Österbotten för att vara de resterande två veckorna av semestern där.

Jag tittade på bilderna från resan, och konstaterade att vi verkligen hade en helt perfekt Danmark-resa. Från kitesurfing-perspektiv var det helt super och att hänga med de andra härliga finska kitesurfarna på samma bed & breakfast gjorde också resan så mycket bättre!

Kitesurfing-gänget

Kitesurfing-gänget

Men nu ska jag packa det sista. Med i väskan kommer slappa villakläder, kitesurfingutrustning, träningskläder och vanliga råka-folk-kläder! Det kan hända min blogg kommer att stå ganska stilla under dessa två veckor, jag tänker slappa ordentligt och bara uppdatera när jag har lust. Angående träningen kommer jag att göra det samma – träna när jag har lust. Jag vet att jag som träningsbloggare borde förespråka en aktiv semester till er bloggläsare, men själv efter en överaktiv kitesurfingvecka känner jag att jag tränar när jag har lust – slappa kommer först. Det är kanske lite av min träningsmentalitet också, att jag tränar det jag tycker är roligt. Och det finns ju så mycket som är roligt, så jag har svårt att tro att min semester kommer att bestå av endast slappande!

Så har ingen aning om när nästa inlägg kommer – om det är om två veckor, eller om två timmar när jag har nog av att sitta i bilen! Men ha det bra!

På Twitter (twitter.com/linabjorkskog) är jag antagligen lite mera aktiv, om ni vill hålla koll på mig! :)

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “Semestern fortsätter

  1. Johanna skriver:

    Njut av semestern här i Österbotten, även om vädret kanske inte direkt är det bästa :)

    1. Lina Björkskog skriver:

      Tack! Jag tog soligt väder med mig, verkar det som.. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen