3 favoriter just nu

3 favoriter just nu

07.09.2018

Så härligt med fredag! Här kommer tre tips med sånt som står mig nära hjärtat just nu. Inte sponsrade grejs, tyvärr ;)

Jag och Arthur cyklade iväg till Folkhälsans lekpark på förmiddagen. Arthur trivdes som fisken i vattnet så det blir helt klart fler besök. Nästa gång ska jag ännu åka med och “skola in honom” men sen är tanken att han ska klara sig där själv någon timme på förmiddagen, en eller någon dag i veckan.

Jag älskar verkligen konceptet med denna park. Jag tänker att jag ska börja träna regelbundet på gym igen tack vare Folkhälsan! Man betalar en struntsumma på 3,50 euro per gång och så får barnet leka utomhus, året om. Här i Jakobstad kan man till och med ha barnet där varje dag om man så vill.

lekpark

Efter parken for vi på mysig lunch med Jonathan, och Arthur blev så trött på vägen hem att han somnade i cykelsitsen. Han fortsatte sova när vi kom hem, vilket gav mig tid för att sitta ner och boka en resa. Det blev Rhodos och starten är nästa veckas söndag, direktflyg från Vasa. Där kommer mitt andra tips: hitta billiga flyg från TUI:s sista-minuten erbjudanden. De charterresor som inte blivit uppbokade slumpas ut till ett bra pris.

Vi bokade enbart flyg så nu ska jag leta efter ett hotell som har barnbassäng, lekpark och ligger nära kitestranden. Kitarna ska definitivt med. Vi åkte till Rhodos 2010 för vår första kiteresa någonsin, så det ska bli riktigt kul att göra ett återbesök. Jag försökte hitta bilderna därifrån men hittade bara två. Men jag kommer ihåg hur roligt det var att kitesurfa där och hur klart det turkosa vattnet var. Ska bli så kul att åka tillbaka och käka lite souvlaki!

rhodos

rhodos2

Det tredje tipset då? Jo, jag är så glad i kroppen efter höstens första Soma Move-pass igår på StudioZ. Jag vet jag berättat det förr men den träningen är så sjukt bra att det inte finns något bättre. Bara testa om du inte gjort det, så vet du vad jag pratar om. Kroppen känns trött men mjuk och stark när man går därifrån. Jag bokade 10-gångers pass och tänker göra passet till en vana när jag har möjlighet.

knipträning

Ha en riktigt skön helg! 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen