30.10.2018

30.10.2018

31.10.2018

Jag gråter tills jag tror det inte kan komma fler tårar, men tårarna slutar aldrig komma.

Finland, 2018. Man tror inte det kan hända, förstår inte hur det kunde hända. Att längta, vänta, bära ett barn i nio månader för att se det flytta till himlen strax efter att det fötts. Hur kan livet vara så grymt och orättvist? Varför kunde ingen rädda honom? Ingen förstår. Vi sörjer och låter tårarna rinna, så ledsna för deras skull. Alla ord känns meningslösa och tomma, bara svarta bokstäver på en vit bakgrund.

Älskade fina William, du var så efterlängtad av oss alla. Vi vet att du har det bra nu, men vi kan bara inte förstå varför du blev en ängel innan vi fick träffa dig.

Tillsammans är vi starkare. Kom gärna ihåg Williams föräldrar i bön.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

14 thoughts on “30.10.2018

 1. Anna skriver:

  Så obegripligt 😭 ber för föräldrarna och er närstående ❤️ och kramar extra hårt om min egen baby.

 2. Hanna skriver:

  Ofattbart, så grymt orättvist 😭. Ber för föräldrarna!

 3. Linda skriver:

  Som du skriver , det finns inga ord att säga , men ber att ni ska känna extra mycket kärlek och gemenskap så att ni orkar genom sorgen.

  Ber för föräldrarna. Sån enorm förlust, deras lilla efterlängtade son…

 4. Martina skriver:

  Så ofattbart! Finner inga ord alls! Man förstår verkligen inte meningen med detta… 😭 Ber för fina Williams föräldrar och er alla andra! 🙏🏻 Ta hand om varandra i denna stora sorg och förlust! ♥️

 5. Tua skriver:

  Gått och tänkt på er närmaste och ber om hjälp i sorgen. 😢❤️🙏

 6. Malena skriver:

  Helt vansinnigt. 😢 Tänker på er allihopan å speciellt Williams föräldrar ❤

 7. Anna skriver:

  Gråter så jag går sönder. Kan bara inte förstå meningen med det men ber för Williams föräldrar 🙏❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen