Similar Posts

17 Comments

 1. Jätteintressant Lina, tycker som sagt att du gör ett fantastiskt jobb och är glad över att du känner att allt rullar på. Som företagare själv gillar jag att läsa om andras företagarresa och blev otroligt inspirerad av det här inlägget. Heja du!

 2. Hej Börjar med att du är en helt fantastisk och otroligt ambitiös tjej Tack för läsningen om hur du startat upp ditt företag De va intressant Ja vet att de är mycke jobb för dig men du gör ju nåt du brinner för Helt rätt val av dig !
  Och du har väldigt bra ideer om träning och hälsa som ja delar fullt ut med dig Så fortsätt jobba,träna och blogga på …Bästa du !!

 3. Intressant! Du är söt på bilderna och jag saknar dig! Flera gånger den senaste tiden har jag sett människor som jag för en stund tycker att är du och så slår det mig att nej du är i hfors ♡

 4. Tack för ett intressant inlägg! Jag har också funderat på att börja frilansa/starta eget, men, det är just det där med att alla företagare säger att det blir mera jobb som avskräcker mig…

  1. Är man väldigt duktig på att styra sin tid så kan man säkert klara sig utan “övertid”, men jag tror nog det är en utmaning för de flesta! Det finns alltid något extra att lägga tid på om man vill, tycker jag. Men jag tycker ju det är värt det :)

   1. Jo, det är förstås också en definitionsfråga… nu när jag är instruktör vid sidan om mitt ordinarie jobb så gör jag alla förberedelser och tränar in program på min fritid… :) för att jag så gärna vill och för att det är så roligt…

 5. Roligt att det går så bra för dig! :) Har du nåt bra marknadsföringstips? Jag har haft lite trögt att komma igång med mitt företag (kostrådgivning och reflexologi/zonterapi) men så bor man ju på den österbottniska landsbygden också ;)

  1. Tack! Kul att du också har eget företag nu! Tips? Hmm.. Man måste ju vara väldigt “på” för att sälja bra, synas överallt. Ju fler som vet om dig, desto bättre! Och en annan sak jag “lärde mig” nyligen: man ska alltid värna om sina gamla kunder. Ibland är det så mycket lättare att sälja mera till sina gamla kunder än att försöka skaffa nya hela tiden. Lycka till :)

  1. Jag kommer inte ihåg vad den heter, men det kollar du lätt upp genom t.ex. TE-byrån om du bor i Finland.

 6. Hej Lina! Jag undrar, när du gör online PT-program. Vad använder du för typ av bilder? På dig själv som du tar och uppdaterar hela tiden eller använder du tecknade bilder som du köpt?

  Mvh, Victoria

  1. Hej! Jag använder mina egna bilder som jag fotat och uppdaterar. Tar sin tid men sen har man en bra bildbank med bilder att använda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *