För 10 år sedan

För 10 år sedan

26.01.2019

För tio år sen gifte jag mig med min bästa vän. En tredjedel av mitt liv har jag varit gift med honom. Det kunde ju ha gått hur som helst, så unga som vi var. Men inte en dag har jag ångrat det beslutet vi gjorde för tio år sen.

För det råkar sig så att jag hittade den snällaste mannen i universum. Och han är inte bara snäll utan smart också, med en humor som har lite pappa-varning men som alltid får mig att skratta. Och med de finaste ögonen jag vet.

Vi är på många plan lika, men på kanske lika många plan olika. Där den ena inte räcker till så kompletterar den andra. Tillsammans är vi så mycket starkare.

Vi har varit med om mycket tillsammans, eftersom vi känt varandra sen högstadiet. Vi har delat skola, snowboardat, flyttat till Helsingfors, kitesurfat och rest världen runt tillsammans. Vi har köpt hus, flyttat till Jakobstad och sett vår lilla kille växa upp. Nu känner vi sparkarna i magen och väntar på att få se lillasyster komma till världen.

Tio år har gått men jag ser fram emot så mycket mera. Jag tror att det finns så många äventyr vi ska hitta på ännu tillsammans, inte bara vi två utan alla fyra. Vi siktar mot #100yearchallenge, som min man sa.

segling boracay trimaran

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

3 thoughts on “För 10 år sedan

  1. Jeanette skriver:

    Grattis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen