De bästa månaderna ever

De bästa månaderna ever

27.03.2013

Efter ett dygns resande så sitter jag nu i lägenheten i Helsingfors igen med blandade känslor. Känns sjukt att jag för bara ett dygn sedan plaskade runt i det varma Thailändska havet medan jag njöt av solnedgången. Det var riktigt jobbigt att lämna värmen efter en så lång tid där. Vi vande oss med resandet och trivdes superbra – så bra att vi gärna hade stannat några månader ännu. Men denna gång hade vi inte möjlighet till det, utan är istället mycket tacksamma för det som vi fått uppleva under de här tre månaderna. Det har varit den bästa vintern i mitt liv och vi har hunnit se så otroligt mycket fina platser och träffa så många likasinnade nya vänner.

Men väl hemma igen var Finland faktiskt lite vackrare än jag hade föreställt mig. Den kritvita snön gnistrade i eftermiddagsljuset från taxifönstret på väg in till stan, och solen hade ett härligt vårigt sken som fick mig på så bra humör. Och nu är det påsk och imorgon åker vi upp till Österbotten för att träffa familj och vänner.

Men ändå känns det som en liten del av mig blev kvar i Asien och på alla fina platser vi besökt, och det känns så konstigt felprioriterat att lämna så fina ställen på jorden och istället åka till vintern… Här är några av de fina platserna vi besökt:

dreamland bali

Dreamland var det vackraste stället på Bali enligt mig

Solnedgång på Hwite Beach

Solnedgång på Hwite Beach på Boracay

giliöarna

Giliöarna på Lombok

seco filippinerna

Seco i Filippinerna var nog den vackraste öde ö jag nånsin sett.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

8 thoughts on “De bästa månaderna ever

 1. Ida Svenlin skriver:

  Jag sa det tidigare men upprepar: Den som vågar han vinner! Ni har fått uppleva mycket vackert och roliga saker, å int har na haj iti upp na beine elde arma hellde, he tänkt ja no at sko händ åtminstoni.

  1. Lina Björkskog skriver:

   Nä alla armar och ben i behåll, faktiskt, haha! Int vila ti ha oss na int.. ;)

 2. ser verkligen underbart ut. tänk att ni varit där :) Ni är priviligerade!

 3. ser verkligen underbart ut. tänk att ni varit där :) Ni är priviligerade!

 4. Eva Hagnäs skriver:

  Otroligt fina bilder! Jag förstår att det är med blandade känslor du sitter i vinterkalla Helsingfors och ser på era bilder… ;) Välkommen upp till Österbotten i alla fall. Kul att ni kommer hit, och hoppas vi hinner träffa er! (Vi har haft magafar här några dagar så vi ska hoppas vi blir i skick så vi hinner råka några andra människor under påskhelgen)

  1. Lina Björkskog skriver:

   Tack! Ja nu får ni nog börja krya på er så att vi hinner råkas! :)

 5. Linda Björkskog skriver:

  Vao! Vilken resa ni haft! Ser alldeles underbart ut.

  1. Lina Björkskog skriver:

   Ja det var en såå underbar resa! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen