Lucka 12: Vinn hotellövernattning med frukostbuffé och 3-rätters middag

Lucka 12: Vinn hotellövernattning med frukostbuffé och 3-rätters middag

12.12.2016

countrysidehotels

Dagens lucka är från Everydaystories, i samarbete med Countryside Hotels.

banner-everyday-christmas16

Att hitta på någon julklapp att ge bort till den som redan har allt är ju det svåraste som finns. Jag tänker på föräldrarna eller de som oftast redan samlat på sig det de behöver genom åren. Dessutom är det ju svårt att veta om de behöver den där mjuka morgonrocken eller fina skärbrädet till köket – kanske de redan har en sån?

Att köpa en upplevelse är däremot något man alltid kan köpa. Massage, biljetter till något ställe/tjänst eller övernattning på hotell tänker jag skulle vara uppskattade gåvor för de allra flesta.

everyday-stories-kalender-csh-940x600

Rabatt: Till Countryside Hotels fina hotell får du nu -20% rabatt på presentkort som köps innan 18 december. Presentkorten ska nyttjas mellan 1 januari och och 31:a mars. Här kan du läsa mera om erbjudandet!

Tävling: Vinn hotellövernattning

En vinnare får ett presentkort på en Countryside Break – övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag på valfritt hotell som är anslutet till Countryside Hotels. Vinnaren meddelas i januari per e-post. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

För att delta i tävlingen ska du svara på frågan: Hur många hotell är anslutna till Countryside Hotels? Tävlingssvaret hittar du på denna länk!

OBS! Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar. Kommentera inte detta inlägg.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen