2017

2017

02.01.2017

Gott nytt år! Hoppas du haft en bra jul- och nyårshelg.

nyar2

Jag återanvänder en bild från tidigare, men vi firade på samma sätt i år – först med god mat hemma med vänner och sen ut till stan för att se på fyrverkerierna och artisterna. Samtidigt tog jag ett hejdå av Helsingfors.

Min blogg håller så småningom vakna till liv igen efter en liten dvala. Det är mycket som händer nu med jobbet, och arbetsrutinerna börjar vara tillbaka på det vanliga efter en galen jobbhelg. Lycka till alla ni som startar med era pt-onlineperioder idag!

2017. Som jag skrev tidigare så är mina mål för det nya året att lära mig njuta av nuet. Mindre oro och stress, mera här och nu tänker jag att mitt 2017 ska bestå av. Inte bara då när huset är färdigt renoverat, resan är bokad och babyn är här utan också alla de andra dagarna.

Det finns ju så många av de där dagarna. Ta nu en måndag som i dag. Hur gör man den så bra som möjligt? Där har jag något att fundera på!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen