Regnig måndag med 4 mån bebis

Regnig måndag med 4 mån bebis

18.09.2017

Jag vaknar till en regnig septembermåndag. Det är kallt och mulet ute, och vi har tydligen sovit till halv nio. Jag vaknar av att Arthur bredvid mig ligger och pratar för sig själv. Täcket har han sparkat bort och benen går vilda som vanligt.

När jag slår upp ögonen så tittar han mig i ögonen och ler stort, precis som han skulle säga “nå, äntligen vaknade du”. Vi gosar ganska länge i sängen innan vi går upp och matar katten, byter blöja, lägger på kläderna och jag äter morgonmål medan han leker på golvet. Härliga, regniga måndag!

Vår älskade, älskade unge. Söt, busig och glad kille vars största intressen är att hoppa, vara naken och att äta smakportionerna han börjat få.

Vi hade en lugn helg hemma och det vildaste vi gjorde var väl nattmat och nattbastu med gäster på lördagkväll. Annars har vi rensat bort det sista riset från tomten, tvättat mattor, inrett lite hemma med ny soffa och nya tavlor, och huggit ved. Och Jonathan försökte få till en riktig neapolitansk pizza igårkväll. Den blev väl inte riktigt som de äkta pizzorna i Neapel men jag hade inget emot att vara smakdomare. Supergott!

Så sånt hos oss just nu – inte så mycket speciellt men jag njuter av allt och inget. Mat- och sovtrotset jag pratade om tidigare tog tack och lov slut ganska snabbt. Vi hade bara försökt lägga honom för tidigt, när han inte var trött. Han är ju vaken längre stunder än tidigare. Nu har vi blivit bättre på att pricka rätt och då somnar han av sig själv. Skulle dock inte ha nåt emot om han började sova längre turer på natten och inte vakna var tredje timme. Men det går väl om så småningom, och jag somnar om väldigt lätt de gånger jag vaknar.

Enda molnet på himlen idag är just precis de grå molnen på himlen. Skulle ut och gå/springa men regnet sätter stopp. Hoppas på uppehåll till eftermiddagen! Tills dess ska jag plocka upp lite hemma medan Arthur sover.

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen