5 sätt att koppla av på

5 sätt att koppla av på

25.09.2017

Sån härlig dag vi har idag! Det känns nästan som sommar igen. Jag har njutit av att rensa vass med SUP:en i solen – definitivt en “trädgårdsgöra” i min smak. Helgen har också varit super. Jag har gjort många av de saker där jag kan koppla av som allra bäst. De där dagarna när man inte ser på klockan nästan alls är nog de allra bästa.

1. Kombinationen hemmafix + bastu. Efter en lördag med fixande av trädgårdsbelysning hela dagen lång, vad är då bättre än att elda upp en riktigt het bastu och ta ett svalkande dopp?

2. Kyrkan. Jag hade inte varit där på länge, men varje gång jag är där så påminns jag om hur gott det gör, och jag vill alltid tillbaka. Kyrkan är för mig lite som med träning – man saknar det mindre för varje gång man hoppar över, och ju mer man får desto mer vill man ha.

3. Vandring på Öja vandringsled. En av de vackrare lederna här i trakterna med väl utmärkta leder – så en stor rekommendation på den! Vi tog en kortare rutt på 8,5 km längst ut på leden så vi kom fram till havet. Arthur storgillade att vara med som vanligt, det är ju så mycket mer att titta på än hemma.

öja vandringsled

4. Mat! Det kändes som om hösten kom på riktigt i helgen, för Jonathan gjorde sin första chiligryta. Vi äter tills chilin brinner i halsen och vi måste svalka med polkaglass.

5. Badkaret med Bubben, perfekt efter söndagens vandring. Vi badar ofta, och vi badar länge. Vi leker med ankorna och vi plaskar med händerna och fötterna. Arthur njuter av det varma vattnet lika mycket som jag.

Och vad är väl bättre än att man kan fortsätta med avkoppling på måndagen också.

Jag brukar ju ofta skriva om att koppla av och ta det lugnt eftersom jag tycker det är så viktigt. Hur hälsosamt man än äter och hur mycket man än tränar så kommer man inte må bra om man stressar sig genom livet. Sen får man själv se till att hitta sitt sätt att koppla av på.

Jag hoppas du också fått koppla av i helgen, och får en fin vecka!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “5 sätt att koppla av på

  1. Terhi skriver:

    Håller så med på punkt 2!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen