El Médano väntar

El Médano väntar

22.01.2018

Ni märker kanske att jag inte hinner uppdatera bloggen så ofta som jag skulle vilja. Jag tänkte fortsätta lägga mera tid på enskilda inlägg istället för att posta flera kortare inlägg, och då hinner jag inte alltid uppdatera så ofta. På gång är ett saftigt inlägg om magmuskelträning efter graviditet, men det tar sin tid att få det klart. Mitt vanliga problem är förstås att jag kunde skriva en bok om ämnet och inte lyckas hålla det kort. När jag skriver om något vill jag göra det ordentligt! Plus att jag förstås bara har tid att skriva ostört när Arthur sover. Så ni får vänta på att det dyker upp så småningom.

Har de senaste dagarna också lagt tid på att googla resor, och helt för nån timme sedan bokade jag en veckas sista-minuten till söndag. Hittade också till sist nån typ av ok boende i egen lägenhet, vilket var en utmaning när det mesta var slutsålt. I takt med att siffrorna på termometern blev allt lägre ökade också resesuget. Till Teneriffa åker vi, till en liten charmig stad i söder, El Medano. Vi har inte varit där förr men jag tror det kommer att passa oss perfekt – för stranden där är nämligen perfekt för kitesurfing. Oj så skönt det ska bli att långsamt tina denna frusna vinterkropp i den spanska solen.

kitesurfing Fuerteventura

kitesurfing Fuerteventura

surfing Fuerteventura

surfing Fuerteventura

surfing Fuerteventura

surfing Fuerteventura

Bilder från den enda gången vi varit på Kanarieöarna förr, då vi surfade och kitesurfade på Fuerteventura. En härlig semester! Största skillnaden från den resan är att vi inte reser med ett kompisgäng utan en liten bebis. Ska se vad han tycker om de starka kitesurfingvindarna (som vi förhoppningsvis får).

Nu vill jag ha era bästa tips till El Médano och Teneriffa! Någon som varit i El Médano? En vecka är ju tyvärr kort men månne vi inte hinner köra runt lite av andra delar av ön också. Nån fin vandringsled på Teneriffa som vi inte borde missa? 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen