Shoppingdag i Alcudia

Shoppingdag i Alcudia

18.05.2014

Hej från Mallorca! Här är det regnigt och kallt och inte alls lika fint väder som ni har där hemma. Men vi har inte deppat för det utan istället passat på att gå på marknad och titta oss runt så länge. Vi shoppade lite smått och gott och strosade runt i de mysiga kvarteren i gamla sta

mallorca

mallorca frukter

Perfekt löparväder är det också, märkte vi när vi for på en tur längs med stranden. Stranden här är riktigt superfin, helt perfekt att springa på. Härligaste träningen är det nog att springa barfota på stranden och sen avsluta med ett dopp i det svalkande havet!

mallorca löpning

Nu ska vi iväg på middag. En skön dag har det varit, men hoppas förstås på mera sol imorgon!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen