En dag i La Caleta med vandring och god mat

En dag i La Caleta med vandring och god mat

03.02.2018

Vi har haft riktigt skönt de senaste dagarna med både kitesurfing, vandring och chill.

Idag var det lite för mycket vind för den kite vi hade med (gjorde ett nybörjarmisstag och tog bara med stora drakar eftersom de lovat lite vind, men det blåste i byarna upp till 15 m/s). Så istället för att kämpa med för stor kite så for vi istället på en roadtrip västerut från El Medano. Och tur var väl det, för redan vid La Caleta strax efter Los Christianos hittade vi sån härlig sommarvärme och fina vyer. La Caleta är en gammal fiskeby som både jag och Jonathan gillade. Inga sandstränder utan stenstränder och klippor, som gav en karg och avslappnad känsla.

De bästa upplevelserna får man ju alltid bör man kör utan karta och Tripadvisor, och det var precis var vi gjorde. Vi körde på känslan och när jag fick syn på en fin vandringsled beordrade jag och stopp och fortsättning till fots in i en nationalpark. Arthur sov i bärselen som vanligt. Vi såg underbara vyer från de branta klipporna ner till havet. Kristallklart vatten, brännande sol och en massa nudister (vet inte varför men vi lyckas alltid stöta på nudisterna). När vi kom tillbaka tog vi ett dopp vid klipporna vid stan istället, och gissa om det var skönt efter 1,5 timme på svettiga stigar!

När hungern tog överhand fantiserade vi om en baby som sov i vagnen och en lugn middag i solnedgången. Men det blev en aktivare middag än vi tänkt med en bebis som skulle vara vaken och såklart både äta vår mat och titta på solnedgången han också. Så är det att resa med barn, det blir aldrig riktigt som man tänkt men det blir riktigt bra ändå. Vi hade en härligt varm dag som avslutades på bästa sätt.

la caleta

la caleta

la caleta

la caleta

la caleta

Imorgon blir det vår sista dag här och på söndag flyger vi hem igen. En vecka går snabbt när man har roligt!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “En dag i La Caleta med vandring och god mat

  1. Heidi skriver:

    Väntar vårt första barn, och det är härligt att läsa din blogg och se att man visst kan fortsätta vara aktiv och göra små äventyr, såsom att vandra i naturen – något både jag och min sambo älskar – trots att man har en liten med sig :) Jag undrar vad du har för bärsele? Är den bekväm att promenera långa sträckor med?

    1. Lina skriver:

      Det är en ergobaby 360 bundle, rekommenderar den! Riktigt bekväm att gå långt med. Svarade på din fråga i ett inlägg :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen