redbullragnarok

Similar Posts

7 Comments

  1. Fasen vad gött fick själv en plats riktigt kul ska det bli men får fanimej träna hårt jag har ju bara kitesurfat sedan 4 månader tillbaka ;) tänkte åka upp någon dag tidigare och testa förhållandena lite hur tänker ni???

  2. Fasen vad gött fick själv en plats riktigt kul ska det bli men får fanimej träna hårt jag har ju bara kitesurfat sedan 4 månader tillbaka ;) tänkte åka upp någon dag tidigare och testa förhållandena lite hur tänker ni???

  3. Nämen så kul att du också fick plats! :) Vi funderade kanske på att stanna lite längre när man väl är där, men vet inte ännu! Det sägs ju vara så bra ställe för snowkiting så skulle va nice att vara lite längre, men vi får se! Nåmen hoppas vi ses där då! :)

  4. ja jag kommer upp den 1 och åker den 7 ska bli jäkligt nice undra hur många svenskar som ska dit? men de märker man la. någon från sthlm som skulle upp med han föreslog ett "träningsläger" i vinter bara dra ihop ett gäng och ha kul hänger ni på ??

  5. Daniel Hansson Ok, jag vet inte änun när vi åker men vi ska försöka vara lite längre iaf! Vi är rätt så många från Finland iaf, så hoppas det blir många från Sverige också! Träningsläger för snowkite låter nog kul, men det kan hända att jag gör den resan ändå hellre söderut till nåt varmt ställe eftersom pengar ändå inte växer på träd, tyvärr ;) Har du annars bokat boende redan? Vi har inte bokat ännu så jag börjar vara lite rädd för att allt ska vara fullt… Fanns visst bara ett hotell där.

  6. Hej!!!! Vet inte ens om du läser detta eller får ngn notis om det. MEN om du skulle få det… så undrar jag om det är ens möjligt att genomföra detta lopp om man endast har 3 veckor att träna snö kiting på? Jag kan kita på vatten… har åkt både snowboard och skidor tidigare men aldrig med kite… funderar att signa upp gör 2018… men kommer hem från en kiteresa mitten på mars…. och då från 30 grader värme hehe dvs vatten… vad tror du? Är det värt ett försök???

    1. Hej Agnes! Absolut ska du signa upp, om du redan kan kita på vatten. Det är mycket enklare att kita på snö än på vatten, men förstås är det bra om du hinner träna lite innan så du vet hur du bäst kantar emot och får bra höjd och så. PS. Ta med vatten på loppet och träna på att gå på snön i full mundering med en drake släpandes efter dig, det är nämligen väldigt vanligt med för lite vind i dalarna där ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *