Hardangervidda, Norge - Linas blogg om träning

Red Bull Ragnarok 2014

Red Bull Ragnarok 2014

04.04.2014

Hej från Norge och Red Bull Ragnarok! Vi flög till Oslo igår och hyrde sedan en bil som vi körde upp med hit till Haugastol där snowkitetävlingen hålls. Tävlingen hölls idag, så vi packade in oss i bussar som tog oss till tävlingsplatsen uppe på en glaciär. Härligt soligt väder och otroligt fina vyer mötte […]

Kommentera
Träningsprogram och -upplägg just för dig:
Red Bull Ragnarok 2014

Red Bull Ragnarok 2014

06.11.2013

Vet du vad jag gjorde igår? Jo, jag anmälde mig till Red Bull Ragnarok! Jag och Jonathan var några av de lyckliga som lyckades grabba en av de 155 platserna till eventet där alla platser blev slutsålda på några minuter. Red Bull Ragnarok är ett snowkite-event i Norge (Haugastol) där alla tävlar i race. Ingen […]

Kommentera

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen